Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » A scippa/escitalopram befolyás...

A scippa/escitalopram befolyásolja a kognitív képességeket valamilyen szinten negatívan?

Figyelt kérdés
Sokat hallottam erről, de kíváncsi vagyok az itt lévők véleményére is, főleg azok írjanak, akik használták, és mondjuk valamilyen egyetemet végeztek közben

dec. 16. 17:26
 1/3 anonim ***** válasza:
58%
Majdnem biztos vagyok benne, hogy igen. Rengetegféle pszichiátriai gyógyszert szedtem, köztük antipszichotikumot is, amire ez hatványozottan igaz, és ugyan szedtem scippát is, de mivel szedtem mellette antipszichotikumot, ezért inkább annak volt betudható, vagy amellett a scippának ez a hatása elhanyagolható volt, de volt ismerősöm aki csak scippát szedett, és panaszkodott erre. Viszont a kezdeti fázis után ez a mellékhatás csökkeni fog, és a hangulatod meg valószínűleg javulni fog.
dec. 16. 17:46
 2/3 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem harmadjára is tedd fel a kérdést
dec. 16. 18:01
 3/3 anonim ***** válasza:
40%
Nekem nem befolyásolta :)
dec. 16. 18:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!