Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak állandó szorongá...

Mit csináljak állandó szorongás ellen? Már úgy ébredek, hogy összeugrik a gyomrom és semmire nem vagyok képes pedig szeretnék én is programokra menni meg kicsit átélni az ünnepeket.

Figyelt kérdés

Van oka a helyzetemnek. Az elmúlt hónap elég nehéz volt és a múltban is ért egy komoly trauma pont karácsonykor.

Pszichologusoknák már próbálkoztam de nem sok sikerrel. Majd adok még ennek egy esélyt, de idén erre már nincs lehetőségem. Meg munka mellett amúgy is korlatozott a tb alapú ellátás sajnos. Szóval nem jók a kilátasaim :(

Testmozgás tervben van de mindent nem oldott meg azért.

dec. 19. 12:10
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:
Van napi rutinom, van hobbim. A legyél pozitív dolog az nem fog menni mert ez nem döntés kérdése. Amúgy ez kb olyan dolog mintha egy fellábúnak mondanád, hogy játsza el, hogy van lába. A zöld teaban annyi a csersav, hogy fél órán belül kihányom pedig nem vagyok egy hányós típus. Már gyerekként sem tudtam meginni. Az ízét is utálom minden teának a roiboson kívül.
dec. 20. 20:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!