Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mit csináljak állandó szorongá...

Mit csináljak állandó szorongás ellen? Már úgy ébredek, hogy összeugrik a gyomrom és semmire nem vagyok képes pedig szeretnék én is programokra menni meg kicsit átélni az ünnepeket.

Figyelt kérdés

Van oka a helyzetemnek. Az elmúlt hónap elég nehéz volt és a múltban is ért egy komoly trauma pont karácsonykor.

Pszichologusoknák már próbálkoztam de nem sok sikerrel. Majd adok még ennek egy esélyt, de idén erre már nincs lehetőségem. Meg munka mellett amúgy is korlatozott a tb alapú ellátás sajnos. Szóval nem jók a kilátasaim :(

Testmozgás tervben van de mindent nem oldott meg azért.

dec. 19. 12:10
1 2 3
 11/24 A kérdező kommentje:
Van napi rutinom, van hobbim. A legyél pozitív dolog az nem fog menni mert ez nem döntés kérdése. Amúgy ez kb olyan dolog mintha egy fellábúnak mondanád, hogy játsza el, hogy van lába. A zöld teaban annyi a csersav, hogy fél órán belül kihányom pedig nem vagyok egy hányós típus. Már gyerekként sem tudtam meginni. Az ízét is utálom minden teának a roiboson kívül.
dec. 20. 20:29
 12/24 anonim ***** válasza:

Az állandó szorongás azért van mert az agyad folyamatosan készenlétben van, “üss vagy fuss” üzemmódban.

Ez sajnos lehet egy korábbi, komolyabb trauma miatt, amit a karácsonyhoz kapcsolsz. Valószínűleg az ünnepek után elmúlik, ha nem , akkor viszont magától nem fog eltűnni, nincs kizárva az sem hogy gyógyszer kell.

dec. 29. 15:47
 13/24 A kérdező kommentje:
Nem fog elmúlni mert újra kezdődött ami volt. Itt ülök 5. napja iszonyat betegen orvosi ellátás nélkül iszonyú állapotban vagyok. Ha holnap sem nyit ki a rendelő akkor feladom az egészet a pics@ba
dec. 29. 17:31
 14/24 anonim ***** válasza:
Hívj fel ügyeletet, tegyenek fel felhőbe frontint, vagy ha nem akarnak akkor jöjjön ki a mentő, adnak nyugtatót vagy frontint.
dec. 29. 17:35
 15/24 anonim ***** válasza:
Közöld hogy olyan szorongásod van hogy bele fogsz őrülni, segítsenek
dec. 29. 17:36
 16/24 A kérdező kommentje:
Viccesek vagytok. Nem jö ki az ügyelet sőt még orvosi tanács sincs. Próbáltam eleget az elmúlt napokban. Van frontinom de az a köhögésemen nem fog segíteni.
dec. 29. 17:47
 17/24 A kérdező kommentje:
És az ügyelet nem tesz fel a felhőbe semmit. ;) Max ha besetálsz végig ülöd a sok beteg között a 3 órás sort és ők is úgy ítélik.
dec. 29. 17:48
 18/24 anonim ***** válasza:
Bocs, én az ügyeletre már telefonáltam be és írtak fel gyógyszert, vényköteleset, mert mondtam hogy nagy baj van és kell. De nem a köhögéses miatt mondtam a frontint hanem mert írtad hogy folyamatosan szorongsz. Amúgy errefelé a nyugati határszélet ha valaki betelefonál hogy gyorsan ver a szíve, arra is kirohan a mentő, nem tudom nálatok mi van.
dec. 29. 18:04
 19/24 A kérdező kommentje:

A régi ügyeleti rendszerben valóban így volt mióta a 1830 központi szám van csak a zenet hallgathatod órákig még orvost is csak akkor kapcsoltak mikor már sírógörcsöt kaptam.

Mentőt lehet hívni de nem akarok kórházba menni így nincs miért.

Az ügyelet felhőbe semmit nem írt fel soha. Azt akkor ha bementél személyesen.

És van elég bajom nincs kedvem ezen vitatkozni, nehogy már magyarazkodnom keljen.

Normális ember gondolhatja, hogy nem viccből ülök orvos nélkül halálra rémülve!

dec. 29. 20:24
 20/24 A kérdező kommentje:
Jah és pszichés gondokkal pont telibetojnak. Nem veszik komolyan max ha közveszélyes valaki. De nem ez a bajom hanem a tüdőgyulladás gyanú.
dec. 29. 20:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!