Hogy lehet együtt élni a bipoláris zavarral ? Kezdem feladni.
Figyelt kérdés
Most már közel 10 éve vagyok benne,de előtte is éreztem hogy valami nem oké. Teljesen más vagyok mint a többi ember. Látom hogy a barátaim kiegyensúlyozottak és boldogok. Én meg állandóan depresszios vagyok és ez miatt beszélgetni se tudok másokkal. Mindent túlreagálok és kis dolgok miatt depresszios leszek. Vagy ok nélkül. Ritkán vagyok mániás és boldog.Idegesítenek és lehangolnak az emberek viselkedése. Sajna nagyon érzékeny vagyok és együtt érző. Nincs olyan nap hogy ne lennék depresszios. Sokszor csak fekszem az ágyba. Gyógyszereket is szedek és sokat kiprobáltam de hiába. Aki benne van hogy éli meg ?jan. 27. 12:48
11/12 anonim 

válasza:

Nincs... hiaba mondja mindenki hogy van, meghogy ne adjam fel, kerjek segitseget stb stb.. mikor en tudom hogy nincs... en ezt erdemlem... :)..
Jarok pszichologushoz, voltam sokszor korhazba, pszichiratian, semmi nem segit, masik orszagba koltozem anno a szuleimmel hogy uj eletet kezdhessunk, nekem tobb legyen a lehetosegem az eletben, de csak rosszabb lett minden... :)
12/12 anonim 

válasza:

Én is nagyon rosszul bírom már. Elegem van, úgy érzem, semmire sem viszem az életben ezek mellett a mentális betegségek mellett. Folyamatosan ledönt a depresszió a lábamról engem is, tervezni is alig tudok az életemmel így. Általában szét is vagyok esve sajnos, jó lenne jobban lenni. Gyógyszer és pszichoterápia segítettek/segítenek, de nem eleget...
24/N bipoláris borderline
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!