Ilyenkor mi lenne a megoldás?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy jelenleg benne vagyok egy hármas barátságban, és a két barátnőm testképzavaros. Amúgy is kirekesztve érzem magam, (mivel legjobb barátokról van szó) de kicsit még olyan, mintha ez is összehozná őket. Persze, próbálok nekik segíteni, és többet megtudni tőlük, de nem igazán megy, pedig alapjában véve folyamatosan beszélgetünk. Az egyikük inkább egészséges testalkatú, viszont hajlamos nagyon szélsőséges dolgokhoz is nyúlni, míg a másik amúgy is vékony és most még nem is eszik rendesen. Félek, hogy fennáll az anorexia veszélye. Arról nem beszélve, hogy közben egyre hülyébben érzem magam velük, amiért én meg csak eszek és eszek. (Egészséges vagyok) De most nem ezen van a hangsúly, elsősorban segíteni szeretnék nekik. 16 évesek.tegnap 19:27
1/3 anonim válasza:
Fontos, hogy te ne menj rá erre, hajlamosak lerántani a társaságukat is. Segíteni akkor tudsz, ha elkezded egyre többet mondani, hogy keressenek fel pszichiátert. A legnagyobb segítseg az lenne, ha felkeresned a szüleiket, de erre valszeg ramenne a baratságotok
2/3 A kérdező kommentje:
Köszi a választ! Mindketten járnak pszichológushoz, de ahogy én látom, nem nagyon javul a helyzet.
tegnap 20:20
3/3 anonim válasza:
Ez egy hosszú út, van aki teljesen sose gyógyul ki belőle, folyton ezen kattog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!