Mi lehet az oka hogy más emberektől érzem csak jól magam és ha kapok "figyelmet" akkor szarul érzem magam nagyon durván? Mi a megoldás?
Figyelt kérdés
Ja meg túl érzékeny vagyok és nagyon túlgondolok mindent. Egyik nap pl az történt hogy egy fontos embernek nem tudtam időbe válaszolni és csak 1 üzenetére válaszoltam gyors és utána egy kicsit leignorált és pár felszínes mondatot beszéltünk és kész. De ez engem annyira bosszantott hogy tuti azt gondolja hogy nem akarok beszélgetni vele, tuti nem hiszi el amit mondok vagy akármi ilyesmi. És végig egész nap rossz kedvem volt. De amikor meg mondjuk beszélgettünk egy jót vagy sok figyelmet kaptam akkor minden elmúlt.tegnap 23:17
1/3 anonim válasza:
Mármint ha nem kapsz figyelmet.
Önbizalomhiány, más szóval alacsony önértékelés. Azt hiszed, hogy nem kellesz másnak, nem érdekled őket, nem vagy elég jó nekik. Ez a családban gyökerezik, a szüleidnek nem voltál soha elég jó. Az a megoldás, hogy ezt megérted, a szüleidet kritikus szemmel is tudod nézni, nem tökéletesek. El tudod fogadni, hogy ha valaki nem reagál azonnal, az nem rólad szól, hanem nekik van más dolguk is, mint ahogy te se tudsz mindig mindenkinek azonnal reagálni, ez normális.
2/3 A kérdező kommentje:
És hogy tudom orvosolni?
ma 00:57
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!