Pszichiaterem gyógyszerekkel töm. Mi a megoldás? Mit szedjek?
Eddig voltam 7 pszichológusnál és 4 pszichiáternél. Abban mind egyetértenek hogy súlyos személyiségzavarom van, instabil vagyok és vagdosás, Bulimia sok alkohol önousztítás. Mindnek eddig más volt a megoldási javaslata. Szedtem eddig rivotrilt, xanaxot, loranxilt, scippat, sertralin sandozt, dulseviat, coaxilt, brintellixet, rexetint, ypsillat, ripedont, kventiaxot, és mégsem vagyok boldog.
Most ypsilla, szertralin és loranxil kombinációt szedek l, de a ypsilla szédüléses rohamokat okozott és hirtelen felálláskor elestem.
Jelenlegi pszichiáterem szerintem csak próbálkozik azt se tudja mitől lennék jól. Vagy legalábbis jobban.
Kérdésem hogy akiknek instabil a személyisége érzelmileg labilis melyik gyógyszer volt a csodaszer?
Nekem orvosom azt mondta gyógyíthatatlan vagyok járjak psgichoterapeutához mert gyógyszerekkel sose fog változni semmi nem fogok új személyiséget kapni. Csak a depresszív, duheohamos, onvagdosós, magányos érzéseket tüneteket enyhíthetik a kemikáliák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!