Cukorbetegként új injekciót és gyógyszereket kaptam, jelezte a diabetológus, minden vizelés után mossam meg a szerszámom, ennek ellenére fehér izé jelent meg rajta, és kirepedezett a fitymám, mi lehet a megoldás, mi okozhatja?
Az orvos szabin van, most nem tudok beszélni vele, felkeresem, amint lehet. Addig is jó lenne tudni, mi a helyzet.
Amikor 10 éve diagnosztizálták a cukorbetegséget, már volt fitymaszűkületem, amit megműtöttek, részlegesen metélték, vagyis van fitymám csak rövidebb. Eddig nem is volt vele problémám.
A cukorszintem rendben van, nem emelkedett.
Ezeket az új gyógyszereket kaptam: Trulicity 1,5 mg injekció, Jardiance 25 mg, Itopride Supremex 50 mg
Eddig is szedtem Adimet XR 1000-st, eddig Ozempic 1 mg injeciót szúrtam, ami hiánycikk lett. Akkor nem voltak ilyen gondjaim.
Én arra gondolok, talán attól lehet, hogy a Jardiance-tól cukor lesz a vizeletben. Ezt az orvos is említette, amikor a gyakori, ill. minden vécézést követő intim mosakodás javasolta. Meglehet, ez okozza.
Avval tisztában vagyok, új gyógyszeres kezeléshez hozzá kell szoknia a szervezetnek. Időközben különböző reakciókat produkálhat (mellékhatásokkal), melyek idővel elmúlnak.
7#
Nagyon szépen köszönöm! Ez a hozzászólás valóban nagyon hasznos!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!