Alkohol ivaszat utáni stressz- szorongás panikroham,
megoldás???
Figyelt kérdés
Itt az ünnepek alatt kicsit túlzásba vittem 25 éves nő létemre, és a legutóbbinál másnap reggel olyan szintű rosszul lét jött rám.. hogy be kellett menjek sürgősségire magas pulzus miatt, kiderült hogy leeseet vércukrom kivoltam száradva stb.. na most ott jól lettem, jött a harmadnap ( azaz ma) és felkeltem és semmi tünetem nem volt azon kívül hogy gyengének éreztem magam és kiszáradva, ami most estére fokozódott megint magas pulzus vérnyomás, száj szárazság brutál mód, hasmenés, szívdobogás érzés, és ilyen test zsibbadás és gyomorgorcs.. Gyomorgorccsel kezdődik minden tünet..
Pár órája kezdődött és csillapodott már kezdtem jól lenni, erre felriadok hajnali 2 körül és megint megyek wc re...
Mi lehet ez? Alkohol ennyire taccsra vágott? Vagy magától jön ez ... Nemtudom..
Mitcsinaljak hogy jobb legyen és elmuljon? Ez a pánikolas? Gyors pulzus gyomorgorcs hasmenés stb....
dec. 28. 10:48
4/17 A kérdező kommentje:
Valakiii
dec. 28. 17:09
5/17 anonim válasza:
Normális kajákkal hogy állsz?
dec. 28. 17:43
6/17 A kérdező kommentje:
Nemtudtam azóta normálisan enni szerdán ittam, és csüt reggel óta szarul vagyok!!
dec. 28. 17:52
7/17 A kérdező kommentje:
Ezek szorongásos tünetek idegesítenek, és hogy gyengének érzem magam mint aki kivan szaradva pedig iszok, mintha egy ilyen hányás hasmenés betegség ment volna át rajtam de mégse! És ezek a panikos szorongásos dolgok ... Most szedek valeriana maxot, ittam citromfuves teat is.. csak jobb lesz, azt érzem ha kiszállok ágyból akkor gyenge vagyok és kicsit szedulok is
dec. 28. 17:54
8/17 anonim válasza:
Először alkoholmérgezés, később elvonási tünetek. Engem pár nap alkoholizálás (plusz gyógyszer) utáni hirtelen lecsökkentés után rendre a mentő visz el megvonással (magas vérnyomás, brutál szédülés, hányás). :( Ilyenkor infúziót kapok a kiszáradás miatt Rivotrillal, hogy ne következzen be delirium.
dec. 28. 17:54
9/17 anonim válasza:
Az elektrolitháztartásodat lehet nem ártana kicsit helyrebillenteni, a folyamatos vedelés csak ront az egészen. Egy izotóniás ital, vagy valami kifejezetten elektrolitpótló bogyó lenne a jó kezdet, de ha nincs más, egy triplánál töményebb limonádé jó izmos csipet sóval megteszi, lehetőleg egy korsónyi legalább, szépen elkortyolgatva (oké, ha ízlik nyugodtan lehet falni, csak ne okádásig)
dec. 28. 17:57
10/17 A kérdező kommentje:
8 as, nem tudlak értelmezni... Most ez mi?
9-es köszönöm! Mikor leszek jobban? Nagyon rossz ez így .. magas pulzus is.. szívdobogás érzés... Stb.. gyomorgorcs..
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!