Hogy lehetne valahogy a szívemet és a gyomromat megvédeni a pánikrohamtól és a depressziótól? Úgy érzem a végét járják...
Figyelt kérdés
Sokszor nem is értem hogy aki pl valami nagyon nagyot vesztett hogy marad életben és nem viszi el azonnal a szíve...
nagyon elhatalmasodott rajtam a szorongás és a depresszió, így a kettő egyben.
Minden nap nagyon magas a pulzusom, folyamatosan azt érzem hogy ebben a percben fogok infarktust kapni... most is
Illetve nekem az ideg mindig is a gyomromra ment, rettegek hogy gyomorfekélyem lesz
Rengetegszer görcsöl a hasam, a kezeim remegnek...
Napi csak 4-500 kalóriát szoktam megenni mert nem is nagyon van mit meg nem megy le több...
31 éves vagyok, meddig fognak kitartani így a szerveim?
tegnap 12:18
1/2 anonim válasza:
Még pár évig biztos 2-3év utánna gyatya addig rendezd el minden ügyed
2/2 anonim válasza:
Keress fel egy orvost, kérj segítséget ne tedd tönkre magad a sok szorongással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!