Ismerkedésnél mikor kéne elmondani, hogy depresszióm és pánikrohamaim vannak?
Figyelt kérdés
A depresszió általában periódikusan, időszakokban tör rám, van hogy durvábban van (napokig padlón fekvés, halálvágy), van hogy kevésbé vagy épp semennyire. Most épp egy jobb időszakban vagyok, roham is régen volt, de sajnos tudom, hogy ez csak átmeneti. Megismertem egy nagyon kedves srácot, de bajban vagyok ezzel a témával. Nem szeretném elijeszteni, de mégis úgy érzem joga van tudni mennyi baj van velemtegnap 22:50
2/2 anonim válasza:
Akkor mond el, amikor úgy érzed megérett ra a helyzet. Nem kell előzetesen rögtön a harmadik randin tájékoztatni, ez már kicsit bensőségesebb dolog.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!