Borzasztó szorongás első csók után?
Figyelt kérdés
Volt pár randim egy sráccal,aminek a végén megcsókolt.Nem volt jó érzés,félelmet,feszültséget,nyugtalanságot éreztem.Azóta folyamatosan szerelmet vall,bennem pedig kialakultak azóta pánikrohamok.Félek az egész testiségtől rettenetesen,nem tudok lenyugodni,és magam sem értem miért.A szívem pedig ragaszkodik hozzá,mégis szorongok,nyugtatókon élek azóta.Miért van ez? Első a srác minden szempontból,talán van valami köze hozzá,de mindig is rettegtem a testiségtől.Hogyan küzdjem ezt le?tegnap 21:43
1/2 anonim válasza:
Sehogy se küzdd le. Még nem jött el az ideje a közelebbi testi kapcsolatnak, várjatok még vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!