Valamilyen mentális vagy tudati technikával meg lehet azt csinálni, hogy ne gondoljak rá egyáltalán?
Van egy fiatalember, akivel volt egy igen rövid ideig tartó, de nagyon intenzív kapcsolatom, szerelem, pár évvel ezelőtt.
Nem tudunk együtt lenni különböző okok miatt, de főleg az az ok, hogy nagyon másra kell koncentrálnom.
De ha nem így lenne, akkor sem tudnánk együtt lenni, ezt nem részletezem.
Már többször is előfordult, hogy teljesen és abszolút nem gondoltam rá, meg is kértem, hogy tiltsuk le egymást mindenhol.
De időről időre mindig megkeresett. Nemrég újra.
Olyankor nekem is eszembe jut, hogy mennyire jó volt vele és milyen jó lenne együtt lenni (de ez megoldhatatlan abszolút mértékben, rengeteg szempontból).
Ilyenkor, amikor így megkeres, annyira sokszor eszembe jut, hogy az már túlzás és nem akarom, hogy eszembe jusson.
Hála Istennek, nem azonos helyen lakunk, de azért annyira nem messze. Még csak össze sem akarok vele futni véletlenül sem.
Abszolút nem akarok rá figyelni.
Hogyan tudom megcsinálni, hogy soha ne jusson eszembe?
Az a baj, hogy amikor megkeres, nagyon rákattanok. Aztán egy ideig - néhány napig - írunk vagy vmi, de akkor megint realizálódik, hogy ebből úgysem lesz semmi.
És akkor megint megszakad a szívem.
Aztán foglalkozom a dolgommal, ami elég nagy koncentrációt igényel és akkor nagyon leakadok róla, eszembe sem jut.
Mostanában ugye megint megkeresett, nem személyesen, de megint sokminden eszembe jutott és nagyon felkavart!
+ Valamiért megdöbbentő mértékben egymásra tudunk izgulni. De ezt sem akarom.
Soha többet nem akarok rá gondolni. Meg lehet ezt csinálni valamilyen technikával?
Haha. Nem írom le, hogy miért nem vagyunk együtt. Azt már túl magántermészetűnek érzem.
Nem tudom, hogy mi a horoszkópja. De mindjárt utánanézek. 😉
Ez így kevés, mire kell koncentrálnod? Egyetem, és nincs rá időd?
Szerelmes vagy belé, de férjnél vagy, vagy mi a gond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!