Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi lehetett ez is miért?

Mi lehetett ez is miért?

Figyelt kérdés

Ma alapból eléggé kivoltam, sok rossz dolog törtent velem, viszont ezek nem nagyon vernek padlóhoz, csinalom a dolgom.

Viszont ültem az ágyam szélén és néztem a gyűjteményem, 23 db makett autómat, amikoris szembetűnt, hogy a két kocsi évjarat szerint rossz helyen van, meg kéne cserélni. Úgy voltam vele, hogy majd holnap megcsinálom, de ahogy néztem egyre inkább zavart. Végül már muszáj volt levennem őket, mindet, ziháltam, remegtem, nem kaptam levegőt és csak az az egy gondolatom volt, hogy "nem jó, semmi se jó, nem jó". Miután leszedtem az autókat láttam, hogy poros a polc, erre levettem a pólómat és azzal töröltem le, már zokogva és még mindig azt ismételve, hogy nem jó. Ez utan már nehezen, de sikerült megnyugodnom.

Mi lehetett ez és miért? Elég ijesztő, nem szokasom ilyesféle kirohanás

tegnap 21:10
 1/1 anonim ***** válasza:
Valami trauma a múltban amit esetleg nem tudtál feldolgozni és most így jött ki rajtad?!
tegnap 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!