Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Hogyan dolgozzam fel mentálisa...

Hogyan dolgozzam fel mentálisan, hogy beteg vagyok?

Figyelt kérdés

Két betegségem van, plusz egy, ami hajlamos előjönni.

2023-ban jöttek elő, azóta gyógyszereket kell szednem, orvosról orvosra járnom, amikor tudok, államiba megyek, de sokszor csalódtam, úgyhogy néha elmegyek magánba, nem is mondom el, mennyit költöttem már rá. Teljesen más életet kell élnem, mint eddig, oda kell figyelnem az étkezésemtől kezdve apróságokig, amikre eddig mem kellett, le kell mondanom néhány számomra kedves dologról is, hogy ne legyen rosszabb. Táppénzen is gyakran is vagyok ha rosszabbodik a helyzet.

Nagyon nehezen viselem, hogy alig tudom finanszírozni a betegségeket, hogy 29 éves vagyok és százszor meg kell gondolnom minden cselekedetemet, hogy ne legyek még betegebb, hogy a páromnak folyton ápolnia és nélkülöznie kell miattam...

Aki szintén beteg, hogy tudta elfogadni?

jan. 7. 14:54
 1/4 anonim ***** válasza:
76%
Nekem nem ilyen súlyos de van egy olyan betegségem ami teljesen átformálta az életem. Ugye hogy csak gyógyszerrel tudok aludni…először is nagyon zavaró volt és még mindig az..eléggé depisen lehet ezeket a dolgokat viselni de utána már csak az elfogadás marad
jan. 7. 15:07
 2/4 anonim ***** válasza:
75%
Egyes tipusú cukorbeteg vagy ?
jan. 7. 15:17
 3/4 anonim ***** válasza:
68%
Az orvosod nem százalékol le? Legalább anyagilag könnyebb lenne egy kicsit.
jan. 7. 15:26
 4/4 anonim ***** válasza:
74%

Utolsó, a legtöbb orvos azt mondja, hogy lehet mellette dolgozni. Nekem pl még gyógyszer sem kell a doki szerint, anélkül viszont sehova sem merek menni. Most egy másik orvossal próbálunk utánajárni, mi okozhatja az egyre romló állapotomat.

Kérdező, megoldást sajnos nem tudok. Nekem még a munkahelyem is ráment. Plusz ugye a párkapcsolatot is megviseli. Nem tudom, mi a pontos problémád, de ha gondolod, priviben beszélgethetünk.

jan. 7. 15:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!