Szerintetek mentálisan beteg vagyok vagy traumatizált, ha mások már kérdezték tőlem, hogy némasági fogadalmat tettem?
Figyelt kérdés
Azért írom, mert szinte sosem beszélek senkivel, csak ha szólnak hozzám vagy kötelező. Van még valaki így? Ti mire jutottatok?okt. 21. 15:18
1/4 anonim válasza:
Valoszinuleg traumatizalt vagy es/vagy rossz tarsasagban vagy.
2/4 A kérdező kommentje:
Csak azért írogatok ide, mert a pszichológus is csak hallgat vagy mellébeszél, nem mond semmi konkrétumot, pedig neki aztán minden részletet elmondtam.
okt. 21. 15:36
3/4 anonim válasza:
Jól kell érezned magad, akkor majd elkezdesz csevegni néha. Ehhez mindenféle hormonoknak kell termelődni benned, pl jót teszel valakivel, vagy cuki állat van a közeledben, oxitocin, mozgás, friss levegő jó film szerotonin hasonlók, vannak ezekről videók olvasnivalók.
4/4 anonim válasza:
Ennyiből nehéz megállapítani, hogy csak szűkszavú vagy, akinek nincs igénye sok beszélgetésre (nem rosszból mondtam, mert nincs ezzel sem gond), vagy esetleg valamilyen mentális gond lehet-e a háttérben.
Régebben is ilyen voltál, vagy történt valami esetleg, ami ezt váltotta ki nálad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!