Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szilveszter alkalmából eluralk...

Szilveszter alkalmából eluralkodtak a rossz gondolataim! Mit tudok ezekkel kezdeni? 19F

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy nincsen senkim akivel tudnék beszélni ezekről! Semmi rokon, hiszen anyámtól édesrég kiemeltek, apámról semmit se tudok.

Öngyilkos gondolataim vannak, nem vagyok normális. Sajnos rengeteg trauma ért, magányos vagyok, pl ma egy utolsó esélyt adtam egy barátkozásra, de visszamondta az illető kamu indokkal. Velem mindenki ezt csinálja! Kitaszítottnak érzem magam most nagyon zavart vagyok fel alá járkálok a lakásba és sírórohamok kapnak el. Én ezt már nem bírom sajnos.

dec. 31. 21:35
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
4-6 igen, metro is járt. 2-es metrón Déli pu. felé alig voltak, 4-6 se volt annyira tömött, ott viszont mulatosabbak voltak az emberek.
jan. 1. 15:00
 12/12 anonim ***** válasza:

Boldog új évet kívánok! A friss levegő tényleg jó ötlet volt.

Vigyázz magadra, minden jót neked 🙂

jan. 1. 17:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!