Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Elmondtam anyukámnak hogy egy...

Elmondtam anyukámnak hogy egy fél éve gyógyszerfüggő voltam. Nagyon kiabált, és csalódott bennem. Mit tegyek hogy megértse hogy megbántam és hogy rossz korszakon mentem át? 18/L

Figyelt kérdés

Fél éve elég komoly gyógyszerfüggőségem alakult ki. Odáig fajult hogy napi 20-30 szem 0,5-ös Frontint beszedtem. Anyum akkor nem tudta ezt, de elvitt pezihológushoz, mert azt hitte hogy depressziós vagyok. Ez idő alatt lefogytam 30 kilót, mindenki aggódott értem. Aztán nagyon nehezen, de elvontam magamtól, még mindig sóvárgok a gyógyszerért, de le tudtam tenni. Ma úgy döntöttem, hogy elmondom neki.

Mondtam neki hogy el kell valamit mondjak, de ne kiabáljon. Elmondtam, és hát nem nagyon tetszett neki, kikelt magából telljesen.. és nem szól most hozzám. Hogy nyissal felé? A szemébe se merek nézni, nagyon szégyenlem magam…

dec. 8. 19:42
 1/10 A kérdező kommentje:
*pszihológushoz
dec. 8. 19:43
 2/10 anonim ***** válasza:
25%
Kizárt, hogy ennyit szedtél.
dec. 8. 19:44
 3/10 A kérdező kommentje:
Nem mondtam hogy egyszerre, de a vége felé már volt hogy tényleg napi 20-30 szem megvolt.
dec. 8. 21:04
 4/10 anonim ***** válasza:
85%
Hagyd, hogy feldolgozza, megeméssze a történteket.
dec. 8. 21:51
 5/10 anonim ***** válasza:
64%
4, ha igaz a kérdés, akkor az anya magasról tojik a gyerekre. Nincs az a normális szülő, aki ezt ne venné észre.
dec. 8. 21:52
 6/10 anonim ***** válasza:
41%
Honnan szerezted a gyógyszert? Hány éves vagy?
dec. 8. 22:54
 7/10 anonim ***** válasza:
0%
Ez nem fuggoseg, csak szolok. A Xanax nem okoz ipari meretu adagra valo kesztetest. Te vagy kenyszer vagy mentalis betegseg vagy puszta tehetetlensegbol elkovetett orultsegbol toltad magadba. Nem, nem arrol van szo, hogy egyre tobbet kivant a szervezeted.
dec. 8. 23:39
 8/10 anonim ***** válasza:
42%

De késztet az #7 mert kipróbálja az ember nagyobb dózisban és máskor is azt a full kiütős kábultságot akarja elérni.

Kérdező ne foglalkozz vele, meg amúgy se senkivel. Megbántad, elmondtad, ezzel a te részed letudtad. Ne legyen lelkiismeret furdalásod. Majd idővel rendeződik a helyzet.

dec. 9. 06:47
 9/10 anonim ***** válasza:
Elmondtad, feldolgozza. De Te többet soha ilyet ne csinálj az rengeteg gyógyszer. Ha gondjaid vannak fordulj a szüleidhez vagy szakemberhez ne ilyen adag gyógyszerhez nyúlj. Tönkre teszed magad.
dec. 9. 11:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Feküdj be szerintem nyílt osztályra, ahol beallitjak a gyogyszered es megfelelo pszchioterapiaval rendbe raknak. Kemeny melo lesz.
dec. 16. 06:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!