Mitszólsz figyelmeztet a rendőrség ha rossz krunplit mérsz le börtönbe kerülhetsz a Tescoból?
Az a szomorú, ha olyan országban élünk, ahol emberek a szabadságukat kockáztatják azért, hogy zsemle áron vegyenek kakaóscsigát a gyereknek.
Mennyi igaz a cikkből?
Be kellene tiltani az önkiszolgáló kasszákat.
-Mióta megjelentek, megnövekedett a bolti lopások száma
-Elveszik a munkát a 8 általánossal rendelkező nők elől
-Kevesebb az emberi interakció, ha gépnél fizetsz, mintha embernél tennéd
#8-nak:
🤣🤣🤣
Te melyik országban élsz?
Nálunk nem hogy az önkiszolgáló kasszát, de még a MOHU automatát is átbaxxák! SPAR-os belső infóból tudom, hogy totál szétlopják a SPAR-okat, részben ezért is vannak annyira durva áraik némely termékeknél. Valahonnan vissza kell szedni a deficitet.
Én régebben profi szintre vittem. A házban lakott egy pénztáros csaj, azzal játszottunk össze. Én átragasztottam a vonalkódokat, neki pedig nem volt dolga azt nézegetni, hogy a gép azt írja -e ki, amit lehúzott? 🤣
Aztán a h'lye p'csa belenyúlt a kasszába is (persze máséba), és kibaxták. Nem is értem miért csinálta. Csak velem megkeresett annyit, mint a havi fizuja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!