Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mitszólsz figyelmeztet a...

Mitszólsz figyelmeztet a rendőrség ha rossz krunplit mérsz le börtönbe kerülhetsz a Tescoból?

Figyelt kérdés
[link]
ma 19:41
 1/10 anonim ***** válasza:
59%

Az a szomorú, ha olyan országban élünk, ahol emberek a szabadságukat kockáztatják azért, hogy zsemle áron vegyenek kakaóscsigát a gyereknek.

Mennyi igaz a cikkből?

ma 19:49
 2/10 anonim ***** válasza:
32%
Elkeserítő a nyomor amibe a fidkányok juttatták kis hazánkat
ma 20:03
 3/10 anonim ***** válasza:
40%
#2 Hát ezaz.
ma 20:24
 4/10 anonim ***** válasza:
0%
Ez már mindennek az alja.
ma 21:00
 5/10 anonim ***** válasza:
0%

Be kellene tiltani az önkiszolgáló kasszákat.

-Mióta megjelentek, megnövekedett a bolti lopások száma

-Elveszik a munkát a 8 általánossal rendelkező nők elől

-Kevesebb az emberi interakció, ha gépnél fizetsz, mintha embernél tennéd

ma 21:08
 6/10 árokpart ***** válasza:
A világ minden országában büntetik a lopást. Amiért már úgymond őrizetbe vehetnek azt el sem tudod követni, mert ahhoz egy egész bevásárlókocsi árú tartalmát kellene a kasszánál elcsalnod, ez meg fikció, mert kb. 2 elcsalt tétel után már le is tilt a kassza és jelez nemcsak a biztonsági szolgálatnál, hanem elkezd nagyon csipogni is.
ma 21:11
 7/10 Justinianus ***** válasza:
A szomorú az, hogy vannak olyan hülyék, akiknek még azt is el kell magyarázni, hogy a csalás bűncselekmény (ill. értékhatár alatt szabálysértés).
ma 21:13
 8/10 anonim ***** válasza:
20%
Nagy Britanniát írja a cikk. Magyarországon nem jellemző az önkiszolgálós kasszánál lopás.
ma 21:13
 9/10 árokpart ***** válasza:
7-es Nem csalás, hanem lopás. Az önkiszolgáló kassza ugyanolyannak minősül mint ahol az eladó ül ebből a szempontból.
ma 21:14
 10/10 DK-s ***** válasza:

#8-nak:

🤣🤣🤣

Te melyik országban élsz?

Nálunk nem hogy az önkiszolgáló kasszát, de még a MOHU automatát is átbaxxák! SPAR-os belső infóból tudom, hogy totál szétlopják a SPAR-okat, részben ezért is vannak annyira durva áraik némely termékeknél. Valahonnan vissza kell szedni a deficitet.

Én régebben profi szintre vittem. A házban lakott egy pénztáros csaj, azzal játszottunk össze. Én átragasztottam a vonalkódokat, neki pedig nem volt dolga azt nézegetni, hogy a gép azt írja -e ki, amit lehúzott? 🤣

Aztán a h'lye p'csa belenyúlt a kasszába is (persze máséba), és kibaxták. Nem is értem miért csinálta. Csak velem megkeresett annyit, mint a havi fizuja.

ma 21:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!