A 8 órai kijárási tilalom időszakában a médiában
miért nem figyelmeztették az embereket 20 óra előtt?
Figyelt kérdés
Bátyám rendőr, és ő mondta, hogy sokan nem fogták fel, hogy nem korlátozás hanem tilalom. Ő a társával nem nagyon bírságolt, csak figyelmeztetett.
Pl. nagyon sokan vették úgy, hogy a futás kivétel, a tilalom kezdete utáni 2. hétben is. Viszont vannak olyan kollégái más városban, ahol eléggé keményen bírságoltak, egy 8 óra utáni futás 30-50 ezerbe fájt, és tényleg sokan nem fogták fel a súlyát a dolognak. A médiában miért nem figyelmeztették 8 előtt az embereket? Miért nem volt a képünkbe tolva, hogy mik a pontos szabályok?
Hát én tudtam róla. Aki ennyire nem figyel, azzal mit lehet csinálni?
2021. aug. 29. 18:03
3/24 anonim válasza:
Volt ilyen?én úgy tudtam hogy futni/kutyát a közelben sétáltatni lehetett.
4/24 anonim válasza:
Remélem visszajön hamarosan a kijárási korlátozás 8 után. Nyugodtabb, csendesebb volt az élet.
5/24 anonim válasza:
A facebookon állandóan lehetett volna egy villogó felirat.😉
6/24 anonim válasza:
Ez a személyi szabadság súlyos korlátozása amit még veszélyhelyzetre hivatkozva sem lehet megtenni.egyébkénk munkahelyi igazolással lehetett menni, nekem is megvan valahol a mai napig.
2021. aug. 29. 18:05
7/24 anonim válasza:
Tudtak róla, csak abszolút nem érdekelt senkit, rendőrnek meg muszáj volt hazudnia valamit, mert ha nagyképűsködik mégjobban kiszúrnak vele.
2021. aug. 29. 18:14
8/24 A kérdező kommentje:
3: futni max kutyával! Kutya nélkül semmit!
Vagy a munkahelyedről futhattál haza.
Amúgy a cseheknél is ugyan ez volt a szabály, a hülyeség ragadós.
2021. aug. 29. 18:16
9/24 anonim válasza:
Az egyik székesfehérvári rádióban a 19 órai és 20 órai hírek előtt lement valami szpot, a szövegére nem emlékszem. De máshol nem hallottam/láttam ilyet.
2021. aug. 29. 18:18
10/24 anonim válasza:
Világosan el lett mondva, hogy 8 óra után tilos volt kimenni, ha jól emlékszem, hajnali 5-ig.
Aki ezt nem fogta fel, az értelemetlen ember. Mások meg nem vették komolyan, vagy gondolom, szándékosan vágánykodtak a megszegéssel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!