Hajnal 5 óra előtt kell hozzá valamilyenbigazolvány hogy buszra száljunk?
Figyelt kérdés
este 8 és reggel 5 közt.2021. febr. 20. 03:34
1/9 anonim válasza:
Kell természetesen, de ezt buszon nem kell mutatni legalább is ahogy eddig hallottam csak akkor kell ha rendőr esetlegesen megállítana ellenőrzésre ezért mindig nálad kell hogy legyen.
2/9 anonim válasza:
A buszsofőr,menetjegyet vagy bérletet kér .
Azt nem fogja mondani hogy,még nincs 5-óra takarodjál haza !
3/9 anonim válasza:
2.Főleg hogy ha van érvényes bérletet vagy jegyed :D.
Őt aztán nem érdekli a dolog szerintem.
Sokan járnak ilyenkor tömegközlekedéssel azért és még korábban is.
4/9 anonim válasza:
A vonatkozó kormányrendelet értelmében a kijárási tilalom betartásának ellenőrzése a rendőrség hatáskörébe tartozik. A buszsofőr nem fogja vizsgálni, jogosan hagytad-e el az otthonodat, szálláshelyedet.
5/9 anonim válasza:
A buszraszálláshoz nem. Amíg elbattyogsz a buszmegállóhoz meg ott ácsorogsz addig megszólíthat a jard. Olyat még nem hallottam, hogy egy buszon ellenőrizgettek volna a rendőrök. Magunk közt: ők is xarnak a kijárási tilalomra, hacsak kifejezetten utasításba nem kapják az ellenőrzést.
6/9 anonim válasza:
A sofőr nem hatóság. Örül, hogy van kit vinnie és nem feleslegesen jár az éjszakába. :D
7/9 anonim válasza:
Egyébként nem reggel 5-ig tart, hanem 6-ig.
Ez az 5 órás információ még eggyel korábbról maradhatott a fejedben, amikor éjféltől reggel 5-ig volt.
8/9 anonim válasza:
#7:
Nem tudom, te miféle puttó-oldalról tájékozódsz, de 5-ig tart és nem 6-ig, nyugodtan nézd meg a hivatalos oldalakat.
9/9 anonim válasza:
7..reggel 5ig tart ember...
mindenki tudja már ezt!
plakátokon is van állandóan.
honnan a fenéből szedted ezt?
soha nem volt reggel 6...neked kéne több információ csere inkább
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!