Kezdőoldal » Politika » Egyéb kérdések » Mitszólsz figyelmeztet a...

Mitszólsz figyelmeztet a rendőrség ha rossz krunplit mérsz le börtönbe kerülhetsz a Tescoból?

Figyelt kérdés
[link]
nov. 18. 19:41
1 2
 11/18 DK-s ***** válasza:

árokpart-nak:

Látom, te nem ismered az egyik legelterjedtebb módszert:

Teli bevásárlókocsi, lehúzol egy tételt, kifizeted, a blokkal pedig már ki is tolod az egész kocsit. Itt Pécsen 240.000 kár a rekord, tavaly állították be. Igaz, ott a feleségénél is volt egy kocsi. 🤣🤣🤣

nov. 18. 21:29
 12/18 anonim ***** válasza:
10-es: Budai Burokban élek =) Nyilván lesznek próbálkozások, de szerintem nem olyan vészes a helyzet a Britekhez képest. Engem nem vágnak földhöz a Spar árak.
nov. 18. 21:33
 13/18 DK-s ***** válasza:

#12-nek:

És pont emiatt a burok miatt nem tudsz objektív képet alkotni.

Sajnos trükközésben, lopásban, gyakorlatilag világ-elsők vagyunk. Talán csak a ruszkik veszélyeztethetik a dobogós helyünket.

Egyszerű hétköznap. Beállok a sorba a SPAR-ban, mellettem 9-10 éves forma kölök, tölti a zsebét rágóval. Ránézek, ránézek a mellette álló apukára, aki meghúzza a vállát.

Belépek egy sorba, pont abban a pillanatban süllyeszti a csávó a kabátja alá a rúd szalámit, amit gyorsan elfordulva visszarak.

Teljesen hétköznapi esetek.

nov. 18. 21:38
 14/18 anonim ***** válasza:
13: De az áruházak reakciói csak objektív tények? A Briteknél kezdik megszüntetni az önkiszolgálókat, nálunk meg inkább bevezetik egyre több helyen, és pl. a Lidl-nél a nyugdíjasok háborogtak ellene. Ha jobban növelné a lopást, aligha lenne ez a trend.
nov. 21. 10:14
 15/18 DK-s ***** válasza:

#14-nek:

Angliában a lopás-kárt sem a vevőkre nem tudják áthárítani, sem a dolgozókra. A magyarországi SPAR-okban alapeset, hogy a leltárhiányt a dolgozók béréből vonják le!! Nem hiszed? Akkor kérdezz meg egy SPAR-ost.

Telibe xarja a SPAR, hogy mekkora a lopáskár. Nem véletlenül vannak a dolgozók területekre csoportosítva.

De igaza van a SPAR-nak. Miért xarjon a dolgozói fejére, ha a szájukba is tud?

nov. 21. 10:22
 16/18 anonim ***** válasza:
15: ez valóban sajnálatos, és érdemes küzdeni ellene (amennyiben lehetséges), de még a magyar dolgozókat sem lehet a végletekig kiszipolyozni szerintem, egy idő után csak felmondanának, nem hiszem, hogy annyira hatalmas lenne a munkaerő-tartalék, ez már nem 2008, hogy "100 másik van a helyedre". Tehát szerintem aki ott áll az automata kasszánál az elég jól fogja szűrni a lopásokat, ha az ő kontójára megy. Ha óriási probléma lenne a lopás a beengedő kassza miatt, és folyamatosan vonnák a béréből, hogyan tudna ott maradni és megélni?
nov. 21. 10:53
 17/18 DK-s ***** válasza:

#16-nak:

Úgy, hogy ha megfigyeled, a kasszába forgó-rendszerben vannak beosztva.

nov. 21. 16:05
 18/18 DK-s ***** válasza:

Ismét #16-nak:

A SPAR-ban nincs olyan munkör, hogy "kasszás".

Ha épp a zöldség részlegvezetőre kerül a sor, akkor ő ül be. Személyes ismerősöm, és ez minden SPAR-ban így működik. Ezen kívül a munkavégzés helye sincs fixálva. Ha épp a város másik végében lévő SPAR-ba vezénylik, akkor "így járt". Bár ez nem jellemző, de előfordul.

nov. 21. 16:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!