Miért van bennem ennyi gyűlölet? Ez rossz? Lesz tőle valami bajom?
"De valószínűleg mélyebb oka van"
Ezt hogy érted? Szimplán csak könnyen felb4szom magam tehát kissé idegbeteg és indulatos vagyok, nem? Milyen "mélyebb oka" ? Vagy erre céloztál? Hogy idegbeteg és indulatos vagyok? Ezt nyugodtan leírhatod.
"ekkora fruszzráltságnak,"
Ez frusztráció?
Köszönöm a válaszod, hasznosra értékeltem.
Menj el sportolni, sikáld fel a padlót, ennyi haragot másra is el tudsz használni, mert erőt ad eleinte, de ha nem kezdesz vele semmit, csak legyengíti. Lelkedet és az immunrendszeredet. Vedd be a lesz.rom tablettát, ha nem megy másképp. Ha ideges vagy, csak neked rossz, aki okozza azt pont nem izgatja....
Mondok egzakt példát; ha sokáig idegeskedem valaki miatt mert megbántott, akkor tele leszek herpesszel és alvási gondjaim vannak.
Minden önuralom kérdése, el lehet hesegetni a rossz gondolatokat. Vagy formálj belőlük hasznot, akkor szoktam pl. sokat sétálni vagy felüléseket végezni, súlyzózni....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!