Miért van bennem ennyi gyűlölet? Ez rossz? Lesz tőle valami bajom?
Figyelt kérdés
Sokszor úgy érzem hogy rengeteg harag van bennem főleg ha beszólnak valahol pl interneten, néha úgy felb4szom magam hogy legszívesebben két kézzel tudnám megölni az illetőt... ha ennyi harag és gyűlölet van bennem az rossz? Lesz tőle valami bajom?dec. 4. 19:23
11/11 anonim válasza:
Mondtam, hogy a jóra figyelj, a jót kövesd, a rosszat ne kövesd. Ha most más rossz emberekről fogsz olvasgatni, akkor azzal csak idegeskedni fogsz. Ha neked rossz, hogy ideges vagy, és hogy bántani akarsz másokat, és meg akarsz változni, akkor kerüld a rossz helyzeteket, és ne olvass olyat, ami rossz. Ha zavar téged, hogy ilyen állapotban vagy, akkor kerüld a rosszat, és a jóra figyelj. A jót nézd, a rossz, keresztényellenes írásokat ne olvasd el, mert csak eltávolítanak Istentől. Ha meg akarsz gyógyulni, akkor mért nem a jó dolgokat keresed. nem tesz jót, ha szándékosan rossz dolgokat nézel. Imádkozz Istenhez, mert Isten segít. Írtam, hogy imádkozz Istenhez, mert Isten segít, csak imádkoznod kell. Isten jó, és segít. Isten a legnagyobb, tőle van minden, ami jó, és nincs tőle olyan, ami rossz. Aki meg akar gyógyulni, az imádkozik Istenhez, és nem idegeskedik valami rossz dolgon. Nem értem, hogy mért nem tudtok imádkozni Istenhez. Annyi a dolgotok, hogy imádkoztok hozzá, és Isten segít. Imádkozzatok, hogy segítsen, és adjon nektek bölcsességet, egészséget, szeretetet, türelmet. Az ember nem bízhat saját képességeiben, csak Istenben. Csak Isten tud segíteni. Aki vágyik a jóra, és nem akar idegeskedni, az nem a rossz dolgokkal foglalkozik, hanem imádkozik Istenhez. Én saját érzéseimből kiindulva, nem tudnék rossz dolgokkal foglalkozni, amikor rossz a hangulatom, akkor csak imádkozok Istenhez, hogy segítsen, mert akkor csak imádkozni tudok Istenhez, mert ha rossz a hangulatom, nem a rosszat követem, hanem a jót, képtelen lennék rossz dolgokkal idegesíteni magam, amikor már amúgy is rossz a hangulatom, én rosszul lennék tőle. Nem értek sok embert. Depressziósak, és ahelyett, hogy vidám dolgokkal foglalkoznának, csak rossz dolgokkal, depressziós dolgokkal foglalkoznak, nem bírják elviselni a jót, a jószívűséget, a szeretetet, pedig csak ezek tudnának segíteni a depressziójukon, és persze Isten, hiszen a jó dolgok Istentől vannak, és azért is segítenek az embereken ezek a dolgok, mert ezek Istentől vannak. Ami Istentől van, az segít, ami nem Istentől van, az rossz, és nem segít. Minden jó Istentől van, és nincs tőle olyan, ami rossz. Ha nem imádkozol Istenhez, Isten nem tud segíteni. Ha elutasítod Istent, Isten nem tud segíteni, pedig nagy szüksége van az embereknek Isten segítségére. Aki depressziós, az mért a rosszal foglalkozik, mért nem imádkozik Istenhez, könyörög neki, hogy segítsen, és adjon neki bölcsességet, szeretetet, egészséget, türelmet. Hiszen aki imádkozik, annak Isten segít. Imádkozz Istenhez, hogy segítsen, hogy tudd követni Jézus Krisztus szavait. Imádkozz Istenhez, hogy segítsen, hogy tudj jószívű lenni, és tudd szeretni az embereket. Ha azt akarod, hogy Isten segítsen, imádkoznod kell hozzá, és kérned kell, hogy segítsen. Istennel csak imádkozással lehet felvenni a kapcsolatot. Aki nem akar depressziós lenni, annak imádkoznia kell Istenhez. El kéne kerülnie a rosszat. Nem a rossz dolgoknak örülni, hanem a jónak kéne örülni. Aki a rossz dolgoknak örül, haragszik, az nem csoda, hogy rossz, és rossz a hangulata. Ha azt akarod, hogy jó legyen a hangulatod, azt akarod, hogy örülj, akkor a jó dolgokkal kell foglalkoznod, és azokra kell figyelned. Imádkoznod kell Istenhez, hogy segítsen, és hogy tudj jószívű lenni, imádkozz Istenhez, hogy tudj megbocsátani másoknak, azoknak is, akik rosszak voltak veled. Imádkozz Istenhez, és kérd, hogy adjon nekik is bölcsességet, szeretetet, egészséget, türelmet, és segítsen, hogy ők is tudják követni Jézus Krisztus szavait. Higgyetek Istenben, imádkozzatok Istenhez, kövessétek Jézus Krisztus szavait, és olvassátok az Újszövetséget.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!