Nem merek csak idegenekhez fordulni, anonimitásban. Családomnak sem mondom el, mi van bennem? Mondjátok, mit tegyek?
szia! pszichoterápia és gyógyszer kéne neked, azzal élhetőbb életed lehetne..,
üdv a klubban :S !
Szerintem facebook-on kapcsolódj be egy-két fórumba, csoportba, ami az érdeklődési körödnek megfelelő :)
Ha valaki nem szimpatikus, azt tiltsd le, és bátran beszélgess az ott lévőkkel, hiszen senki nem ismer személyesen, nincs megfelelési kényszer. Aki bánt, vagy megbánt, azt letiltod, se ő, se Te nem látod többet. Biztonságot ad, igaz? :D
Aztán hidd el, előbb-utóbb kialakul néhány olyan ismerettség, kapcsolat ott, akikkel már akár személyesen is képes leszel találkozni. Nem mondom, hogy kinövöd a problémád, de szerintem neked egy stabil pontra lenne az életben szükséged. Egy társra, aki elismer és aki támogat. Ha nő vagy, nyugodtan mondd el apukádnak a problémád. Én is apuka vagyok, tudom, hogy bármivel is fordulna hozzám a kislányom, az lebegne a szemem előtt, hogy segíthetnék rajta. Ha férfi vagy, akkor anyukáddal beszéld meg, egy apa ebben a fiának nem tud autentikus tanácsod adni. Én apaként elküldenélek néhány tanfolyamra, mert ha van tudása az embernek, akkor önbizalma is. Például táncolni. Ha másként nem megy, kérd a kerületi pszichológus tanácsadó segítségét. Nem a gyógyszer és az öngyilkosság a megoldás. Utóbbi semmire sem megoldás, csak megbántod szeretteid, akik esetleg segíteni tudtak volna, ha legalább szólsz nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!