Te ha elindulnál egyedül, oda tudnál menni idegenekhez az utcán, parkban, buszmegállóban ismerkedni?
Nekem gondot okoz az ismerkedés, itthon ülős vagyok sajnos, de azért mert fogalmam sincs hová lenne kedvem menni, sok lehetőséget unalmasnak találok (pl. könyvtár), meg jelenleg nincs is olyan haver, ismerős akivel szeretnék menni ide-oda.
Buliba szoktam járni, de azon kívül kéne valami :S... (bulizni sem szeretek igazán, csak oda valamiért van kedvem elmenni és jobb mint a semmi)
Hú én még ezt elképzelni is nehezen tudom, hogy nekem természetes legyen ez, valamiért az van a fejemben róla, hogy ez egy nagyon nagyon nagyon kellemetlen dolog és ez tart vissza. :S De nem egészen tudatos, mert tudom, hogy nincs mitől félnem, nincs mit vesztenem, de mégis, erősebb a "tudatalattim".
Egyébként ha már valaki nem idegen, akkor simán megnyílok és onnantól kezdve semmi problémám, csak ez az idegenektől való tartás eleinte...
5-ös vagyok. Én egyszer konkrétan lementem egy plázába azzal az elhatározással, hogy addig nem megyek haza, amíg meg nem szólítottam egy nekem tetsző lányt. Több mint egy órát mászkáltam fel le és konkrétan hányingerem volt, annyira izgultam.
Aztán csak megtettem, és onnantól már tudtam, hogy meg tudom csinálni. Akkor valami feloldódott és később egyre könnyebben ment.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!