Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Szilveszter alkalmából eluralk...

Szilveszter alkalmából eluralkodtak a rossz gondolataim! Mit tudok ezekkel kezdeni? 19F

Figyelt kérdés

A helyzet az, hogy nincsen senkim akivel tudnék beszélni ezekről! Semmi rokon, hiszen anyámtól édesrég kiemeltek, apámról semmit se tudok.

Öngyilkos gondolataim vannak, nem vagyok normális. Sajnos rengeteg trauma ért, magányos vagyok, pl ma egy utolsó esélyt adtam egy barátkozásra, de visszamondta az illető kamu indokkal. Velem mindenki ezt csinálja! Kitaszítottnak érzem magam most nagyon zavart vagyok fel alá járkálok a lakásba és sírórohamok kapnak el. Én ezt már nem bírom sajnos.

dec. 31. 21:35
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%

Sajnálom, hogy így érzed magad és biztosan nehéz dolgokon mentél keresztül.

Viszont az élet mindenképp véges, kár siettetni az elmúlást, mert amíg élsz mindig van remény a jobbra.

Nekem sem megy a mély kapcsolatok kialakítása, csak felszíneseket tudok kialakítani. Nekem pl a munkatársaim kb. akikkel tartom a kapcsolatot a szűk családomon kívül.

Keress esetleg egy hobbit ahol hasonló érdeklődésű emberekkel lehetsz együtt rendszeresen pl.:sport edzések, zenekarok.

Ne tedd másoktól függővé a boldogságod, mert az belőled fakad. Egyedül is lehetsz boldog.

dec. 31. 21:47
 2/12 anonim ***** válasza:
70%

Ne add fel a reményt! Sajnos a barátkozás nem egyszerű téma, nem csak neked nem jön be, általában ilyenek az emberek.

Biztosan van meg volt pozitív dolog is az életedben, amire szivesen gondolsz, vagy szeretsz, ezek adjanak erőt! Próbáld meg valahogyan kitölteni az idődet, hogy legalább emberek között legyél. 19 évesen hol laksz, kell legyen valaki körülötted.

Ha nagyon kivagy, van biztosan ilyenkor is hívható lelkisegély vonal, ott "élöben" is tudsz beszélgetni.

dec. 31. 21:48
 3/12 anonim ***** válasza:
38%
Nagyszüleid?
dec. 31. 21:49
 4/12 anonim ***** válasza:
38%

Őket hívhatod:

[link]

De én is beszélgetek veled szívesen. Itt.

dec. 31. 21:51
 5/12 anonim ***** válasza:
59%

Nekem az segített, hogy közönséges napnak tekintettem a szilvesztert. A TV-ben ismeretterjesztő-, vagy jó filmeket nézek, nem érdekel mások ünneplése. Ha szilveszteri műsort néznék, akkor érezném, hogy "jaj, nekem senkim sincs, akivel bulizzak". Így egész kellemesen elvagyok, jól érzem magam.

Próbáld ki te is, hidd el egyedül is kellemes tud lenni. 😊

dec. 31. 21:52
 6/12 anonim ***** válasza:
59%
Kérdező! Megnyugodtál egy kicsit?
dec. 31. 23:12
 7/12 anonim ***** válasza:
Szia
tegnapelőtt 06:08
 8/12 A kérdező kommentje:

Igen, megnyugodtam. Nagyon durva volt ez az éjszaka. Sajnos nekem az óév utolsó éjszakája mindig ilyen, legalábbis 2020 óta.

2021-ben kisétáltam a Rákoczi hídhoz hátha megmerem ölni magam, de nem mert ugorni, hatalmas nagy térisszony jött rám. Ez már majdnem karcolta azt a szintet, de sokkal zavartabb voltam most, mint eddig.

tegnapelőtt 14:44
 9/12 A kérdező kommentje:
Viszont az itteni segítőkész válaszok segítettek. Szóval köszönöm. Megprobáltam játszani egy játékkal, hát nehezen ment, úgy hajnali 3 után lett jobb. Kimentem utcára , emlékszem a 4-6oson valaki odament hozzám, hogy mi a baj, így újév éjszakáján, nyílván úgy tettem, mintha nem is hallanám. Ki kellett mennem éjfél után, mert a szobába nem bírtam már maradni, kellett a friss levegő.
tegnapelőtt 14:46
 10/12 anonim ***** válasza:

Éjszaka jár villamos Pesten?

Sokan voltak?

Mulattak ott is?

tegnapelőtt 14:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!