Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi húzott ki a depresszióból?

Mi húzott ki a depresszióból?

Figyelt kérdés

dec. 30. 14:09
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
75%

Szerintem ebbol megse lehet gyogyulni max ha egesznap a tengerparton lennek es csajoznek meg innek. Akkor lehet nem lennek depresszios meg mas sem. De most meg mi az elet? Itt vagyunk ebbe a fantasztikus orszagba. Szar a fizetes, mindenki buval belelt, draga minden, itt van meg mindig orban. Egy szegeny szerencsetlen lezullesztett nep a magyar aki hagyja hogy orban elnyomja oket. Ne felj orban nem depis meg meszaros aki mar billiardos. Ez az egesz orszagra lassan igaz, egy elfaradt kivereztett nep vagyunk, nem is csoda hogy ennyi panikbeteg szorongo depis ember van. Ez tok normalis ebbe a szituba ha azt nezzuk. Mar tankolni se merek elmenni, boltba meg plane! Meglatom az arakat hogy egy kis chips 600-700ft

Hagyjuk ezt az egesz orbanisztant. Aki teheti menjen el innen es nezze meg depresszios lesz meg mondjuk egy honap Svájc vagy Belgium utan

jan. 1. 13:13
 22/36 anonim ***** válasza:
85%
Villanyszerelo ismerosom ausztriaba szerel villanyt peldaul. Havi 1.6 milliot kap. Es ott torveny irja elo a 13. Havi fizut. En meg annyit nem kaptam a fonoktol hogy koszi hogy itt dolgoztal minimalberert is. Es akkor legyen az ember happy… Ez az orszag egy katasztrofa sajnos
jan. 1. 13:15
 23/36 anonim ***** válasza:
26%
Azért azt hiszem aki attól depressziós hogy 600 700 ft a chips az meg is érdemli :D
jan. 1. 13:44
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

[link]

Aki klinikai depresszios, az depresszios lenne a tengerparton is.

jan. 1. 14:20
 25/36 anonim ***** válasza:
68%

Én azt hiszem ha lenne egy szép természetközeli hely, virágokkal, fákkal, lepkékkel, kedves állatokkal és a terápia az lenne, hogy mindenki kedves és mindenki szeret akkor nekem elmúlna a depresszióm.

Egy pszichiátriai osztályon ezzel szemben nem hinném, hogy meg lehet gyógyulni.

A pénznek a depresszióhoz semmi köze. Nyilván probléma lehet a hiánya de az nem depresszió ahogy Orbánnak sincs ehhez köze azzal együtt, hogy én sem kedvelem.

jan. 1. 14:43
 26/36 anonim ***** válasza:
100%

"A pénznek a depresszióhoz semmi köze."

Nálam a pénzhiány váltott ki egzisztenciális válságot >> szorongás, fóbiák jöttek ki >> szociális távolságtartás >> depresszió.

jan. 1. 17:56
 27/36 anonim ***** válasza:
68%
Én ezt nem hiszem.
jan. 1. 18:02
 28/36 anonim ***** válasza:
55%
Persze, mert valosagtagado vagy.
jan. 1. 18:07
 29/36 anonim ***** válasza:
68%
Nem igaz. Csak nekem az anyagi problémák sosem okoztak lelki gondot. Megoldottam őket, vagy nem érdekeltek annyira.
jan. 1. 18:51
 30/36 anonim ***** válasza:
74%

29 NEKED. Es mindenkinek ugyanaz fontos, mint neked? Mindenkinek olyan a szemelyisege, mint neked? Na latod. :))

(Koltoi kerdes volt, nem kell ra valaszolni...)

jan. 1. 20:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!