Miért nem tudok túllépni ezen a dolgon?
Figyelt kérdés
Volt egy párkapcsolatom , ami nem működött, mert a másik fél nem akart otthonról elszakadni 30+ évesen. Mindig igergetett, hogy több időt leszünk együtt, amit nem tudott betartani. Sok veszélyes volt, többször próbáltam szakítanak, de mindig visszakonyorogte magát. Én sem vagyok szent, a mentális állapotom sokat romlott abban a másfél évben amíg együtt voltunk. Végén én szakitottam,kikeszitettem a dolgait amik nálam maradtak az ajtó elé, mivel tudtam, hogy jönni fog érte, szóltam neki, hogy az ajtó előtt lesz. Erre kitalálta, hogy a lakásban van még valamije, forgács, a hörcsögöt is elvitte amit kaptam, meg minden mást is amit a kapcsolat alatt adott, még egy usb kábelt is😄. Azután átnézte a dolgaim a, hogy még nincs e ott valamije, talált 150ft értékű üres palackokat amit O vett. Az ajtót bezárta közben, hogy ne tudjak kimenni, én ittas állapotban voltam és nyugtatót is vettem be. Végül rahivtam a rendőröket, hogy vigyék ki. Utána begyogyszereztem magam, rosszul lettem nagyon hívni akartam a mentőt, de elvitte a töltő kábelem és a telefon le volt merülve, pár százalék volt, írtam neki, hogy miért vitte el a kábelt, és hogy nem tudok telefonálni, erre visszajött, tudhatta, hogy megint begyogyszerezezhettem magam. 4 napot voltam intenzíven, utána három hét pszichiátrián. Az idő alatt kidobtak az alberlwtwmbol, állítólag a tulaj szólt neki, hogy másnapra ki kell költözni. Én akkor második napja voltam intenzíven. Tulaj nekem miért nem szólt , hogy ki kell költözni, nagyon jóban volt exemmel a néni. Miután kidobtak az exem oda koltoztette a haverjat, pedig hónap végéig ki volt fizetve a lakbér. Ugyan tudtam, hogy kivagyok dobva másnap, azt elfogadtam, mert tehettem róla, hogy így alakult. Letelt a három hét a pszichiátrián jobban is lettem sokkal, úgy éreztem, hogy végre nyugodt vagyok és tisztán látok. Viszont az utolsó napomon tudtam meg, hogy haverjat koltoztette oda, azóta teljesen elment az eszem és fáj, hogy így kitoltak velem, haragudnia kellett volna neki is a nenire, vagy legalább, nem beszélni vele. Tudom, hogy most is cső látó vagyok. Nem tudok túljutni rajta. Olyan boldog voltam amikor oda koltoztem, aztán jött a kapcsolat és kezdett rohamosan romlani az allapotom. Azóta is írok az exemnek, hogy miért tette ezt. Nem tudok mit kezdeni a duhommel.Ugy érzem, hogy mellete fogott inkább. Amíg a pszichiátrian voltam néha beszéltünk, de azt nem árulta el, hogy a haverja vette ki a lakást és, hogy még tartsa a kapcsolatot a nénivel. Mástól kellett megtudni pont akkor amikor már jobban voltam, kidobott idő lett a kezelés.ma 06:08
1/2 A kérdező kommentje:
28/N
ma 06:09
2/2 A kérdező kommentje:
Már csak még szeretnek halni
ma 06:11
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!