A Kowalsky meg a Vega zenekar dalainak megismerése, Magyarország elhagyása, több éves terápia pszichológusnál, cukor, glutén, tejtermékek leépítése az étrendemből, rendszeres sport, mozgás, napi 2 l víz, elég alvás, jó minőségben, mélyen, kevesebb képernyő nézés, helyette a pillanat megélése, ezek mind külön-külön is megváltoztatták az életemet, hát még együtt!!!
dec. 30. 22:55
13/36 anonim válasza:
Semmi. De egy lottó 5ös sokat segítene :D
dec. 30. 22:58
14/36 anonim válasza:
12 ‼️‼️‼️‼️
dec. 31. 03:40
15/36 anonim válasza:
10es ugy maradtam eletbe hogy ennek ellenere is ettem volt hogy tobbet volt hogy kevesebbet. 82 kg vagyok ilyen 95kg a celom (187cm vagyok 22 éves)
dec. 31. 05:40
16/36 anonim válasza:
Gyógyszereket szedek, de így is visszatérő jelenség nálam a szorongás és a depresszió. Nem tudom, használna-e a terápia magánorvosnál.
dec. 31. 10:57
17/36 anonim válasza:
Terápia pszichológusnál mindenkinek segít, hiszen az út a boldogsághoz önmagunk megismerése, megértése, elfogadása, szeretete, ami egyedül sokkal nehezebb, mint szakszerű segítséggel, pláne önismeret, önkritika és akaraterő hiányában, tehát mindenképp megéri.
Ahogy a Delphoi jósda bejáratához is az volt felírva, hogy ismerd meg önmagad, ez azóta is "lifehack", kulcs a boldog élethez, amihez orvos sem kell, csak pszichológus, és terápia.
dec. 31. 13:32
18/36 anonim válasza:
17 nekem nem segített pedig többnél is próbálkoztam.
A penztárcámat segítettek kiüríteni. Aki ettől boldogabb lesz az adja inkább rászorulóknak.
A Delphoi jósdat hagyjuk már a kétértelmű jóslataival. Nettó csalás volt az egész. :D
Jártam ott is. Mondjuk akkor még nem volt semmi bajom
dec. 31. 13:56
19/36 anonim válasza:
Semmi
jan. 1. 09:58
20/36 anonim válasza:
Én tuti depressziós lennek ha Kowlskit kéne hallgatnom.
Meg a hörcsögtől is. Él 2 évig aztán annyi.
A kutyát megértem. De arra sajnos allergiás vagyok.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!