Van itt olyan aki küzd a frontin lerakásával?
Figyelt kérdés
Sziasztok sajnos 21 evesen frontin fuggo lettem. 14 eves koromba elvesztettem a legjobb baratom. 21 evesen 3 napja kibekultunk ujra es egyutt edzunk. Ez volt a szorongasom oka. De viszont en frontint szedek lassan egy fel eve es hiaba vagyok jol erzem hogy kell. Mondjuk mar nem 4-5 0.25 kell hanem volt hogy eleg volt másfél egy nap. De aztan tegnap megint 3 kell. A frontin a tunetet kezeli nem a problema gyokeret. Olyan mint egy fog fajas. Hiaba veszel be fajdalom csillapitot azt a fogat kezelni kell es nem fog fajni a fog es ha nem faj a fog akkor nem kell gyogyszer. Na igy vagyok en is megszunt minden szorongas stb de rafuggtem erre a vacakra. Orvoshoz se fogok mar jarni mert semmi ertelme csak a testet nezik. Hosszu evek ota tarto meditaciom soran jottem ra hogy ez a baratom nagyon fontos. Es vegre kibekultunk. Csak a bogyot akarnam elhagyni probalom fokozatosan. Csak akkor masnap meg nagy az elvonási tunet amig be nem kapok egyet. Van esetleg olyan itt aki hasonlo dologgal kuzd? Mik a technikaid? Jo az onismereted?dec. 30. 04:40
1/11 anonim válasza:
Nem küzdők vele, mert nem is akarom lerakni.
2/11 anonim válasza:
Jó az irány. Nagyon lassan csökkentsd az adagolást, és pár hónap alatt próbáld levinni..
3/11 A kérdező kommentje:
Okés köszi
dec. 30. 16:26
4/11 anonim válasza:
Benzo buddies kozosseg a neten
Dr Heather Ashton manual
Aprankent ha kell koromreszelovel faragd le a bogyokat míg elfogy.
(napi 6-7 mg rivotrilrol + egy csomo frontinrol jottem le)
5/11 A kérdező kommentje:
Az kemeny nekem a maxom napi 1mg frontin volt most 0.75 de volt olyan nap hogy csak 0.25 kellett. Aztan masnap reggel szorongva keltem be egy frontin… ebbol jottem ra hogy raszoktam
tegnapelőtt 05:38
6/11 anonim válasza:
(4. vagyok)
De te legalabb rajottel! En be se akartam ismerni magamnak es aztan egyre tobb es tobb kellett. Le fogsz tudni jonni errol, hidd el.
7/11 A kérdező kommentje:
Köszi annak nagyon orulnek
tegnap 04:54
9/11 anonim válasza:
Nem sikerül, most is az előbb 5 kor vettem be 0.25
10/11 anonim válasza:
Mit érzel mikor be kell vegyél mégeggyet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!