Van itt olyan aki küzd a frontin lerakásával?
Figyelt kérdés
Sziasztok sajnos 21 evesen frontin fuggo lettem. 14 eves koromba elvesztettem a legjobb baratom. 21 evesen 3 napja kibekultunk ujra es egyutt edzunk. Ez volt a szorongasom oka. De viszont en frontint szedek lassan egy fel eve es hiaba vagyok jol erzem hogy kell. Mondjuk mar nem 4-5 0.25 kell hanem volt hogy eleg volt másfél egy nap. De aztan tegnap megint 3 kell. A frontin a tunetet kezeli nem a problema gyokeret. Olyan mint egy fog fajas. Hiaba veszel be fajdalom csillapitot azt a fogat kezelni kell es nem fog fajni a fog es ha nem faj a fog akkor nem kell gyogyszer. Na igy vagyok en is megszunt minden szorongas stb de rafuggtem erre a vacakra. Orvoshoz se fogok mar jarni mert semmi ertelme csak a testet nezik. Hosszu evek ota tarto meditaciom soran jottem ra hogy ez a baratom nagyon fontos. Es vegre kibekultunk. Csak a bogyot akarnam elhagyni probalom fokozatosan. Csak akkor masnap meg nagy az elvonási tunet amig be nem kapok egyet. Van esetleg olyan itt aki hasonlo dologgal kuzd? Mik a technikaid? Jo az onismereted?dec. 30. 04:40
1/31 anonim válasza:
Nem küzdők vele, mert nem is akarom lerakni.
2/31 anonim válasza:
Jó az irány. Nagyon lassan csökkentsd az adagolást, és pár hónap alatt próbáld levinni..
3/31 A kérdező kommentje:
Okés köszi
dec. 30. 16:26
4/31 anonim válasza:
Benzo buddies kozosseg a neten
Dr Heather Ashton manual
Aprankent ha kell koromreszelovel faragd le a bogyokat míg elfogy.
(napi 6-7 mg rivotrilrol + egy csomo frontinrol jottem le)
5/31 A kérdező kommentje:
Az kemeny nekem a maxom napi 1mg frontin volt most 0.75 de volt olyan nap hogy csak 0.25 kellett. Aztan masnap reggel szorongva keltem be egy frontin… ebbol jottem ra hogy raszoktam
dec. 31. 05:38
6/31 anonim válasza:
(4. vagyok)
De te legalabb rajottel! En be se akartam ismerni magamnak es aztan egyre tobb es tobb kellett. Le fogsz tudni jonni errol, hidd el.
7/31 A kérdező kommentje:
Köszi annak nagyon orulnek
jan. 1. 04:54
9/31 anonim válasza:
Nem sikerül, most is az előbb 5 kor vettem be 0.25
10/31 anonim válasza:
Mit érzel mikor be kell vegyél mégeggyet?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!