Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mi tévő legyek ?

Mi tévő legyek ?

Figyelt kérdés

Vannak mély szorongásaim ,félelmeim már kiskorom óta legfőképp szociális téren. Azért nem annyira ,hogy ne mernék üzletbe menni csak ha valakivel beszélgetnem kell ,vagy ha egy új dolgot tanítanak velem és nézik ahogy csinálom azt rühellem koncentrálni sem tudok olyankor , egy interjúról ezért repültem sajnos pedig van érettségim is és sok dologban tapasztalatom is az angol nyelvet például elég jól értem szinte mindent,de megszólalni ,inkább ülnék villamosszékbe. Vizsgám nincs azért mert kértem a vizsgabiztost ,hogy ne keljen szóban vizsgázni mikor kérdezte míért mondtam ,hogy nagyon stresszes vagyok , és több mint valszeg szoviál fóbiás is erre azt válaszolta ez így nem lehetséges. sajnálja . Teherautós jogsira szeretnék elmenni de félek pontosan ez végett ,szakmailag ezekben a dolgokban otthon vagyok , már amit főleg az internetről, kevésbé középsuliban tanultam meg . Itthon az anyámék előtt sem nem merek angolul beszélni , vagy valami komplikáltabb dolgot csinálni pedig nem is tudnak angolul .Ha nem stresszelek akkor normális vagyok.

Utálom már ha vendégek ,rokonok jönnek hozzánk és legfőképp utálom ha beszélgetni kell velük , de ugyanezt érzem a haverjaim felé is. Mindíg kifogásokat keresek ,hogy míért nem akarok talizni velük , és inkább alaplapokat javítok, programozgatok és PC ket szerelek magamnak itthon. Ezen kívül még utázás fóbiám is van (hodofóbia)

És ami a legborzasztóbb HIÁBA NÉZEK SZEMBE A FÉLELMEIMMEL, nem enyhülnek tiszta hideg olyankor az egész testem és izzadok . Elájulásig hála az istennek nem megy a dolog ,a paszichiáter és a pszichológus is azt mondja dolgozzak ezen légzéses technikával ,amit tanítottak nekem de nem segít,mert ezt az adott szituációban nem tudom a fejemben megoldani.

Barátnőm soha sem volt csókolózás ,buliban még mikor 17 voltam de az is hulla részegen de semmi több . 35 éves vagyok

Mi tévő legyek ?

tegnap 11:17
 1/4 anonim ***** válasza:
A pszichiáternek lehet, hogy gyógyszert kéne neked fölírnia, mert az életviteledet akadályozza a szorongás, a pszichológushoz meg nem egyszer kell elmenni, mintha vennél a boltban egy kiflit, mert éhes vagy és attól elmúlik, hanem terápiára járni, ami minimum fél év egy jó pszichológussal. Most van munkád? Mert akkor a fizetésedből erre szánj (jó sok) pénzt.
tegnap 11:49
 2/4 A kérdező kommentje:
igen dolgozok és sajnos alig jövök ki rezsiből élek kölcsönt fizetek
tegnap 21:38
 3/4 A kérdező kommentje:
de köszi már járok régóta orvoshoz ,lehet váltani kéne.
tegnap 21:39
 4/4 anonim ***** válasza:
És az orvos mit csinál?
tegnap 21:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!