Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ptsdm van egy karácsonykor...

Ptsdm van egy karácsonykor ért szörnyű trauma miatt. Most beteg lettem ami miatt teljesen ki vagyok készülve, hogy megismétlődik a múlt. Nem tudom mit csinálhatnék? Rettegek, remegek és nagyon rosszul vagyok minden téren.

Figyelt kérdés
Nem bírom már ezt a szenvedést tovább csinálni. Semmi értelme nincs.

dec. 26. 21:03
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
64%

Holnap vegyél egy po2 mérőt magadnak. Ha komoly baj lenne a tüdőddel, az mutatná.

Remélem megnyugtatod magadat vele.

Más: értelmeseket írsz, tehát most sem lehet nagy bajod, ha az agyad kellően dolgozik.

dec. 27. 01:34
 12/21 anonim ***** válasza:
64%

Ha rossz tapasztalataid vannak a lelkisegéllyel, akkor nagyon konkrét időponttal jelentsd őket be a vezetőnek. Kivizsgálják, lehet, hogy hangfelvétel is van. Nekik az a céljuk, hogy jól működjenek.

Fejfájás, láz, hidegrázás betegségtől van, nagy valószínűséggel vírusfertőzés, ami most igen gyakori. Valószínűleg a közérzeted is attól rossz. Pár nap alatt meggyógyulsz. Senki nincs veled?

A szorongásodra nem kapsz gyógyszeres kezelést?

dec. 27. 09:43
 13/21 anonim ***** válasza:
25%
Azóta hogy vagy? Remélem, jobban.
dec. 27. 10:57
 14/21 A kérdező kommentje:

Kilyukadt a tüdőm egy tüdőgyulladástól. 8 hónapig félrediganosztizáltak az orvosok. Iszonyú állapotban kerültem kórházba. Az eslő műtétemet elrontották - iszonyú kínokat életem át a morfium sem segített, az emberi bánasmodról nem is beszélve - így pont karácsonykor visszamehettrm egy torachotómiára. Szétvágták a fél oldalam. Sem lelkileg sem fizikalilag nem tudtam felgyógyulni pedig már több éve volt. Azóta nem kaptam el légúti betegséget. Ez az első és rettegek, hogy megismétlődik a múlt. Teljesen magamra maradtam nincs orvosi rendelés a 1830 csak több óra zenét lehet hallgatni aztán egy diszpécser közli hogy menjek be az ügyeletre. Az innen 1 óra a hidegben meg ott várni több órát. 39 fokos lázzal nem bírok elmenni odáig. A sarki patikába lementem ma köptetőért meg vettem véroxigén merőt is meg amit még ajanlottak. De sajnos félig összeesett tüdővel is 99 volt a véroxigen szintem annó. Szóval nem tudom ez mennyit ér de megvettem, hogy megtegyek mindent magamért. Hazafelé meg mjadnem elájultam a lépcsőházban. Szóval örülök hogy ez sikerült. Nagyvonalakban ez a helyzet, hogy érthető legyen mitől borultam ki.

Ha nem lenne ilyen előéletem nem lennék kikészülve egy influenzától. De így ez rohadt ilyesztő.

Bónuszban az akkori háziorvosom vezetékneve karácsony volt a tüdőgondozóban lévő szintén felrediagnosztizáló orvost is Karacsonynak hívták. Karácsonykor kerültem vissza a kórházba és a szobatársamat karácsonynének hívták. És megint karácsonykor lettem beteg. Tudom hihetetlen de sajnos igaz és nagyon ijesztő kezd lenni mindez. ;(

dec. 27. 13:47
 15/21 A kérdező kommentje:
12. Vam itthon frontin a haziorvos írja fel. Csak néha beszek be felet a 0.25b nem akarok rászokni. A hosszú betrgalományom alatt kértem több helyen segítséget már a kórházban is kértem pszichologust mert éreztem, hogy nem bírom el. Nem segített semmi. Most meg már a 8 órás munka mellett nem nagyon tudok hova menni. Olyan későn nincs tb alapú ellátás. Nincs pénzem magán pszichologusra. Pár alkalmat kipróbáltam de csak pénzkidobás volt. Elég patt helyzet.
dec. 27. 13:51
 16/21 anonim ***** válasza:
31%

Ez olyan egyedi eset, ami veled történt, hogy 1000-ből 999 a közelében nem volt ennek, tehát rendkívül valószínűtlen, hogy ugyanazzal az emberrel kétszer megtörténjen.

Mi van a családoddal, barátokkal, kollégákkal, szomszédokkal? Valaki csak van, aki oda tudna menni!

dec. 27. 15:19
 17/21 A kérdező kommentje:

Mikor beteg lettem hírtelen eltűntek az emberek mert már nem lehetett együtt nevetni.

Aki maradt azt meg nem fertőzném össze.

dec. 27. 15:34
 18/21 anonim ***** válasza:
72%

Azért érdemes azt, akire lehet számítani megkérni legalább arra, hogy hozzon neked gyógyszert, és telefonon fel lehet hívni beszélgetni.

Amikor épp nem vagy beteg, akkor is ilyen depis vagy?

dec. 27. 17:34
 19/21 anonim ***** válasza:
73%

"Aki maradt azt meg nem fertőzném össze."

Online is tarthatod vele a kapcsolatot.

dec. 27. 17:39
 20/21 anonim ***** válasza:
0%
A kérdező a 75%-os zsinórlepontozó, vagy valaki más unatkozik?
dec. 27. 18:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!