Egyáltalan megélem a 2025-öt? 20F
Sziasztok. Nagyon röviden nagyon rossz gyerekkorom volt, senki sem szeretett, anyám egy skizo, apám meg lelépett. Borzalmas volt felnőni, emiatt jártam 17-18 évesen pszichológushoz.
Itt vagyok felnőttként, az álomhivatásom nem jött össze, valószínűleg 2025 májusában fog összejönni, de addig nem tudok várni. Semmi sem sikerül nekem az életben, nincsenek barátaim, full egyedül vagyok, karácsonyt is egyedül töltöm. Betegeskedek, éjjelente állandóan fulladásra és rossz álomra kelek fel, de senkivel sem tudok beszélgetni erről. Nincs senkim. Budapesten élek, lehetőség van itt ismerkedni, de olyan csúnya vagyok, hogy senki sem akar. Buszon velem szembe nem ülnek le! Pedig fürdök mindennap, borotválkozok stb. Úgy érzem, hogy előbb-utóbb meghalok még idén, és fulladás lesz az oka. Elég idős vagyok, semmi sem sikerült, nekem már lefőtt a kávé, ez egy elpocsékolt élet.
Hát ha így állsz hozzá, valószínűleg te is paranoid skizofrén vagy.
Ha panaszkodsz és nem teszel érte, hogy jobb legyen, akkor meg is mit vársz?
Máskülönben szerinted eeszt nélkül nem látja az orvos a kartonod?
Először is, nem vagy egyedül.
20 évesen, ha az átlag élettartamot nézzük, még az életed 1/3-át sem élted le? Miért lenne elpocsékolt, ha már májusban meglehet az álom hivatásod? Ne beszélj butaságokat. Amennyiben nem akarod, hogy "nyilvántartást vezessenek rólad" az EESZTben, akkor menj pszichológushoz, ők nem fognak. Kérj segítséget, mert egyedül nem fog menni.
Krízis esetén, hívd a Lelki Segélyt a 116-123-as számon, vagy a Kék Vonalt a 116-111-en. A hívások teljesen anonimak, nem kerülnek rögzítésre.
Nem vagy egyedül! :)
#3 attol, hogy nem utalom a pszichiatereket meg nem vagyok paranoid. Azt tudom, hogy vannak problemaim, es mentalisan serult vagyok, pszichoterapia parti vagyok, de pszichiaterek altalaban mindenfele diagnozist megadnak, amely egy allaskeresesnel akar 5-10 ev mulva nem tul elonyos. Voltam pszichiaternel, azert beirtak egy bipolaris zavart hogy gyogyszert tudjon felirni ra, es ezt el is mondta nekem. Depressziom van, PTSDvel, mas nincs, ennyit allapitottak meg nekem mashol is. De konyorgom, erre nem az a megoldas, hogy felirok 9000kg antidepresszanst, gyogyszer semmit sem old meg, max annyit, hogy ne oljem meg magam. Az, hogy maganyos vagyok, az problema, de egy gyogyszerttol nem lesz megoldva ez.
#4 koszonom a valaszod, van jelenleg pszichologusom, es nagyon nem vagyok megelegedve vele, hiszen nem segit, helyette testverem problemaimon rugozik, hogy neki is rossz a gyerekkora. Allandoan kesobb kezdjuk a terapiat, es mivel mindig engem ir fel az nap utolsora 3 hetente jut ram 45 helyett 30 perc mert mennie kell. :D
Amugy koszonom a valaszotokat, kedvesek vagytok, de szerintem nekem lefott a kave.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!