Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Ptsdm van egy karácsonykor...

Ptsdm van egy karácsonykor ért szörnyű trauma miatt. Most beteg lettem ami miatt teljesen ki vagyok készülve, hogy megismétlődik a múlt. Nem tudom mit csinálhatnék? Rettegek, remegek és nagyon rosszul vagyok minden téren.

Figyelt kérdés
Nem bírom már ezt a szenvedést tovább csinálni. Semmi értelme nincs.

tegnap 21:03
1 2
 1/13 anonim válasza:
75%

Szia! Szerintem ez a gyakorlat segíthet. Próbálj meg a pillanatban maradni és magadra figyelni. Ebben a pillanatban, most biztonságban vagy.

[link]

tegnap 21:37
 2/13 anonim ***** válasza:
50%
Eros ember vagy, ha az elso traumat tulelted es jol erezted magad utanna. Ez megismetlodhat, de hidd el ezen is tul leszel es talan soha nem ismetlodik meg.Kerj meg valakit, hogy segitsen, esetleg orvosi segitseget is kerhetsz.Ezen is tul leszel, ha kell segitseggel es hidd el nem biztos, hogy tobbszor megismetlodik. Nagyon sajnalom,bar tudnek tobbet segiteni.
tegnap 21:39
 3/13 A kérdező kommentje:

Pont az a baj, hogy ebben a pillanatban nem vagyok biztonságban. Nincs orvos már próbáltam csak az ügyeletre lehetne bemenni de az túl messze van ebben a hidegben ŕs csak ártanék magamnak vele. Talán holnap lesz háziorvos de ez sem garantált. :(

Nem vagyok jól a trauma óta. Jobb lett volna ha nem élem túl. Ezt már akkor is mondtam de nem volt választási lehetőség. Előtte szép életem volt azóta pokol.

tegnap 22:36
 4/13 A kérdező kommentje:
Nyilván nem biztos, hogy megismétlődik de mindenki attól fél ami már megtörtént vele. Nem tudom irányítani.
tegnap 22:38
 5/13 anonim ***** válasza:
76%
Jelentkezz tobbszor, ird meg hogy vagy, ha nem is szemelyesen, de sokan melletted vagyunk es figyelunk rad. Ird meg, hogy vagy. figyelunk rad.
tegnap 22:42
 6/13 anonim ***** válasza:
0%
Egyedül vagy? Beszélj valakivel. A lelki elsősegélyt is felhívhatod: 116-123.
tegnap 23:20
 7/13 anonim ***** válasza:
49%
16perc múlva már nincs karácsony. Szóval...nem is ismétlődhet meg🤷🏼‍♀️
tegnap 23:44
 8/13 A kérdező kommentje:
5. Nagyon kedvey vagy. Nagyon jól esik. Köszönöm.
ma 01:14
 9/13 A kérdező kommentje:
6. A lelkielsősegély sajnos semmire nem jó. Nem szakemberek hanem önkéntesek veszik fel a vonalat akik többsége kifejezetten bunkó is. Csak annal ajánlanám aki az utolsó lökésre vágyik mielőtt ligrik az ablalon. Az garantáltan megkapja.
ma 01:16
 10/13 A kérdező kommentje:

7. A karácsonyi átok beteljesedett. 2 napja fekszem az ágyban, aludni nem tudok a fejfajastól meg a hidegrázástól amit a láz okoz.

Még nem tudni ez a történet hova fog fajulni egyelőre romlik az állapotom

ma 01:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!