Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mentális betegek ,hogy tellik...

Mentális betegek ,hogy tellik a karácsony ? Hogy vagytok ?

Figyelt kérdés
Nekem egy borzalom. Nincs senkim és depresszios vagyok állandóan. Minden karácsonyom ilyen az elmúlt években. Látom hogy mások milyen boldogok hogy van valakijük ilyenkor. Én inkább átalszom a napokat hogy ne szenvedjek. Bipoláris zavarom van. Egy pokol ez az egész. Ilyenkor jön rám a magány a legjobban. Már várom hogy január legyen. Ti hogy vagytok ?
dec. 25. 01:44
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:
50%

Az albérlet-és ingatlanárak!

dec. 28. 12:01
 22/27 anonim ***** válasza:
45%
En nem a 20-as vagyok, de igen gondoltam arra 19 - es, h abszolút ez lesz a valasz, h az alberlet es ingatlan arak, ani teljesen valos indok, elfogadható abszolút. Nekem is emiatt nem megy semerre ez a resze az életemnek. De ha albiba lennek, akkor is elfogadnam amit irtam. A mai fizubol egyedul nagyon nehezen megvalosithato. Azert ne add fel. Ha csak egy 10-est tudsz most felrerakni az is valami
dec. 28. 12:53
 23/27 anonim ***** válasza:
34%

Kérdező: lehet a bura.hu oldalra is regisztralnod kellene, ott lehet több sosrstarsra talalsz, akar kedvesebb emberekre.

Ha nemreg kezdtel uj gyogyszert lehet még kicsit varni kell, h hasson, van amelyiknek a hatasa csak egy hóbap utan mutatkozik meg.

Kitartas.

Akinek meg balf*sz parkapcsolata van, de itt adja ki a feszultseget. Es mindenkinek a sajat baja a legnagyobb. Nincs olyan h az en bajom nagyobb.... Próbálj kilepni a kapcsolatbol. Ha nem megy, ne itt sertegess mast, te nyomorult kommentelő.

dec. 28. 12:56
 24/27 anonim ***** válasza:
45%

21# és az egészséged talán nem fontos? ha nagyon sokáig kiblodsz nagyon komoly dolgok alakulhatnak ki még kis dolgokbol is

mindig van megoldás csak legtöbbször nem a legkényelmesebb

én biztos inkább mennék albiba másokkal ha máshogy nem megy vagy valami,mint valaki toxikus mérgező egyénnel tovább élni mert belepusztulnék

dec. 28. 14:33
 25/27 anonim ***** válasza:
45%

Ja, de két munkahelyen dolgozni, az is toxikus, akkor hiába laksz egyedül, ha aludni jársz haza.

És abba is bele lehet pusztulni.

dec. 28. 14:44
 26/27 anonim ***** válasza:
23! Te meg ne legyél ekkora bunkó! Pláne ne itt!
dec. 29. 14:10
 27/27 anonim ***** válasza:

24# költözz el olyan helyre ahol nem kell 2 munkahelyen dolgoznod és nelkuloznod, szenvedni vagy ahol adnak kezdésben szállást is pl

újvárosban pl 100ér van 2szobás albi vagy garzon 80korul de van melo bőven amik fizetnek 300-450netto ,ha több műszakos is de még se több állás de eltudod tartani magad akár egyedul is. de ha meg albérlötársat keresel plane több marad és marad is a zsebedben jo pár zsebedben

dec. 29. 15:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!