Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mentális betegek ,hogy tellik...

Mentális betegek ,hogy tellik a karácsony ? Hogy vagytok ?

Figyelt kérdés
Nekem egy borzalom. Nincs senkim és depresszios vagyok állandóan. Minden karácsonyom ilyen az elmúlt években. Látom hogy mások milyen boldogok hogy van valakijük ilyenkor. Én inkább átalszom a napokat hogy ne szenvedjek. Bipoláris zavarom van. Egy pokol ez az egész. Ilyenkor jön rám a magány a legjobban. Már várom hogy január legyen. Ti hogy vagytok ?
ma 01:44
 1/6 anonim ***** válasza:
62%

Gyógyszerszedés mellett pokol?

Én nem megszólított vagyok, csak olvasó, úgyhogy csak véleményt mondok: a magány nem kötelező velejárója az egyedüllétnek, el lehet tölteni az időt élvezetesen. A "mások boldogok" általánosítás: egyes mások boldogok, más mások pedig nem. Nem te vagy a teremtés vesztese mindenki más ellenében. Januárban mitől lesz más?

ma 01:56
 2/6 anonim ***** válasza:
62%

Mentális betegként mondom (Többes személyiség).

Kevesebb önsajnálat, több friss levegő, hobbik és a nipoláris zavarod kezelése, valamint a mentalitásodon csavarás jelentősen javítna az életviteleden és a hozzáállásodon.

A sook alvás mégtöbb alvást eredményez, az vezet depresszióba meg a lustaság és a problémákkal való meg nem küzdés.

Ha mozognál és igen is mennél, kitartanál, nem lennél depressziós.

Mondom ezt pánikbeteg Alter személyiségként, aki plusz Alexitimia-val is " küzd ".

Ha nem kontrolálnám a pánikbetegséget és nem uralnám, vergődnék a talajon mint a sok hisztérikus, de mivel igyekszem tudatos lenni fölötte, így már szerencsére rettenetesen rég (6 hónapja nem volt) pánikrohamom.

Vegyél erőt Magadon végre.

ma 02:25
 3/6 anonim ***** válasza:
55%
Szarul...nem vagyok egyedül, ma is megyek egy barátomhoz. Csak közben magányos vagyok, tudod ez a tarsas magány, mikor vannak körülötted mások, csak mintha más nyelven beszélnének!
ma 06:42
 4/6 anonim ***** válasza:
40%

Nekem ilyenkor a kötelező látogatások a problémásak. El kell menni a párom szüleihez, közös fa díszítés, stb.

Nekem nincs családom, és gyerekkoromban se karácsonyoztunk, anyám, a bátyám mindenféle roh4dt g3cinek elhordotak ha fát akartam. Egyszer vettek, kb 6 éves koromban, de évekig hallgattam hány órát dolgozott érte anya mert a buz1gyerek nem hagyta békén vele...

Tehát nekem ezek a családi dolgok idegenek. Napokig nem tudok előtte aludni, feszült vagyok, a legrosszabbra számítok (valami miatt beszólnak majd stb).

Feljönnek a régi sérelmek, emlékek is amiken sokat merengek.

Ilyenkor duplán szedem a xanaxot és vérnyomáscsökkentőt is szedek. Valamennyire normál állapotban tart. Legalább nem jön rám a sírógörcs a sok idegtől..

ma 06:42
 5/6 anonim ***** válasza:
20%

most h itthon vagyok és nem egyedül elviselhető :)

a pokol majd januar 10töl lesz ha elkezdek ujra dolgozni is visszatérek az albimba

hát báttya ha ennyire szenvedsz tégy ellene h ne igy töltsd a karácsonyt

menj csakádhoz szilveszterezni ha nincs menj emberek közé és a többi mindente van megoldás csak tégy érte.

ma 09:43
 6/6 anonim ***** válasza:
77%
Szociális fóbia. Szívesen lennék egyedül. De tudom azt is magamról, hogy amint így lenne, én is depresszióba esnék. Sehogy se jó... Menj sokat sétálni! A bezáráság csak ront ezen
ma 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!