Mit szólnátok, ha a 22 éves, 2,5 éve pszichológushoz járó mentális beteg gyereketek kijelentené, hogy nem kíván veletek karácsonyozni és szilveszterezni, tesz rá magasról a családi hagyományokra, helyette elmegy Berlinbe és Prágába utazgatni egyedül?
Figyelt kérdés
aug. 21. 09:16
1/45 anonim válasza:
Felnőtt ember, oda megy ahova akar. (Persze ha nem én pénzelem az utazásait, meg a pszichológusát)
2/45 anonim válasza:
Mi köze ennek ahhoz, hogy pszichológushoz jár?
3/45 anonim válasza:
Viheti a bőröndjét, vagy ha nincs, adok neki egyet és jó utat kívánok. Egy tinit sem lehet erővel a családi eseményekre elrángatni, akkor egy 22 évesnél se próbálkoznék.
4/45 A kérdező kommentje:
#1: Az ő pénzén megy oda.
aug. 21. 09:26
5/45 A kérdező kommentje:
#2: Az, hogy szorongó gyerekről van szó. Nem beszámítható.
aug. 21. 09:28
6/45 anonim válasza:
Az nem érdekel, hogy nem akar velünk karácsonyozni. Nyilván ez előfordul felnőtteknél.
Viszont, ha ilyen beteg és nem beszámítható, akkor ne utazgasson egyedül.
Egyébként, ha szó szerint nem beszámítható, akkor nincs gyámság alatt??
7/45 anonim válasza:
Tökéletes. Végre nem arról a szerencsétlenről szólnak az ünnepek, a feleségemmel újra kettesben tervezhetünk programokat.
8/45 A kérdező kommentje:
#6: Úgy nem beszámítható, hogy sosem tudom, hogy mikor rukkol elő ilyen csodálatos ötletekkel, hogy nem kívánja a családát látni.
aug. 21. 09:37
9/45 anonim válasza:
Ha menni akar hát had menjen. Miért ne? Ha neki ez jó.
10/45 anonim válasza:
8: Ja, értem. Szóval nem veszélyes saját magára, vagy másokra.
Én elfogadnám, hogy nem akar velünk lenni. Ha erőlteted, akkor csak rosszabb lesz.
Lehet, hogy meg akarja tapasztalni, hogy milyen egyedül lenni ebben az időszakban. Aztán később talán majd ő vágyik arra, hogy veletek legyen. (Ha már tudja, hogy milyen egyedül) De ha most erőlteted, azzal semmit sem érsz el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!