Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit szólnátok, ha a 22 éves,...

Mit szólnátok, ha a 22 éves, 2,5 éve pszichológushoz járó mentális beteg gyereketek kijelentené, hogy nem kíván veletek karácsonyozni és szilveszterezni, tesz rá magasról a családi hagyományokra, helyette elmegy Berlinbe és Prágába utazgatni egyedül?

Figyelt kérdés

aug. 21. 09:16
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
78%

Szerintem pont azért jár, mert belebetegedett már abba, hogy az élete igazából másokról szól, és folyamatosan azokat a pofaviziteket futja, amiket a háta közepére sem kívánna, de az "illem" diktálja.#2

Szerintem pont azért jár, mert belebetegedett már abba, hogy az élete igazából másokról szól, és folyamatosan azokat a pofaviziteket futja, amiket a háta közepére sem kívánna, de az "illem" diktálja.

aug. 21. 11:50
 32/45 anonim ***** válasza:
100%
Ha van rá pénze és nem nekem kell finanszírozni, akkor csinálja. Valszeg elgondolkoznék hogy miért lehet ez...
aug. 21. 12:00
 33/45 anonim ***** válasza:
91%
azért majd ne csodálkozz, ha hozzád is így állnak a rokonok.
aug. 21. 12:23
 34/45 anonim ***** válasza:
100%
Hát titeket én sem akarnálak látni, ritka ellenszenves egy némber vagy.
aug. 21. 12:30
 35/45 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem neked van szükséged pszichilógusra. Ti a szülők okoztátok neki az egész problémát. Ja, és nem, attól, hogy valaki szorong, mentális problémái vannak még nem lesz automatice beszámíthatatlan.
aug. 21. 12:34
 36/45 babyboom567 ***** válasza:
100%

Nem olvastam végig a válaszokat.

Én is jártam pszihológushoz, pont ANYÁM miatt,és feldolgozni, amit gyerek és tini koromban kaptam.

Egy szorongó, önbizalomhiányos ember voltam,anyám még azzal is megpróbálkozott,hogy gondnokság alá helyeztet,hogy mindig az legyen amit akar.

Hát szerencsére nem sikerült neki,mert a pszihológus is látta, hogy a személyiségzavar és a mentális egészségem romlása,minden a nárcisztikus, extrém módon kontrolláló szociopata anyám miatt van.Anyám a mai napig próbál terrorizálni,ha rajta múlna, azt is eldöntené milyen bugyit vegyek fel.

Kérdező!

Lépj hátra!!Felnevelted,mostmár éld az életed(a sajátodat),és majd a 22éves felnőtt meg megoldja a sajátját.Keress hobbit,lomtalanitsd ki a lakást, vegyél új bútorokat,kezd egy új életet, ahol már nem "anya" vagy hanem rozi/kati/ mari.

aug. 21. 13:02
 37/45 babyboom567 ***** válasza:
100%

Bocsi Kérdező! A kérdésre nem válaszoltam.

"Mit szólnátok, ha a 22 éves, 2,5 éve pszichológushoz járó mentális beteg gyereketek kijelentené, hogy nem kíván veletek karácsonyozni és szilveszterezni, tesz rá magasról a családi hagyományokra, helyette elmegy Berlinbe és Prágába utazgatni egyedül?"

Érezd jól magad kisfiam/kislányom!

aug. 21. 16:37
 38/45 anonim ***** válasza:
100%
31, nem azt kérdeztem, miért jár, hanem azt, hogy mi köze a kérdéshez.
aug. 21. 16:46
 39/45 anonim válasza:
100%

Igazából semmit nem szólnék.

Nekem még kicsi gyerekem van, viszont én magam is gyerek előtt elég hirtelen voltam, és ha be kattant, a világ másik felére is elmentem volna csak kalandvágy miatt.

Nyilván nem pont karácsonykor kalandoztam, viszont ezek a helyek karácsonykor tele vannak látványossággal, már ha csak azt nézzük, hogy minden ki van díszítve.

Nem mindenki szereti a karácsonyt, nyilván a családról szól, de ha esetleg amúgy sem olyan közeli a viszonyotok, akkor nem meglepő.

Vagy lehet pont ez a kikapcsolódás kell neki ahoz, hogy szellemileg helyre jöjjön.

aug. 22. 05:29
 40/45 anonim ***** válasza:
100%
Biztos jobb ott, mint veletek :D:D:D
aug. 22. 14:07
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!