Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Mentális betegek ,hogy tellik...

Mentális betegek ,hogy tellik a karácsony ? Hogy vagytok ?

Figyelt kérdés
Nekem egy borzalom. Nincs senkim és depresszios vagyok állandóan. Minden karácsonyom ilyen az elmúlt években. Látom hogy mások milyen boldogok hogy van valakijük ilyenkor. Én inkább átalszom a napokat hogy ne szenvedjek. Bipoláris zavarom van. Egy pokol ez az egész. Ilyenkor jön rám a magány a legjobban. Már várom hogy január legyen. Ti hogy vagytok ?
dec. 25. 01:44
1 2 3
 11/27 A kérdező kommentje:
Plussz még szociális fóbiám is van,szóval ismerkedni se tudok és társaságba se lenni,mert szorongok.
dec. 25. 16:28
 12/27 anonim ***** válasza:
15%
És mondod az orvosnak, hogy nem használ? Pszichoterápia?
dec. 25. 17:20
 13/27 A kérdező kommentje:
Nem rég változtatott az egyik gyógyszeremen,de nem az igazi. Pszihoterápián egyszer már voltam.Majd megyek még.
dec. 25. 18:42
 14/27 anonim ***** válasza:
71%
En borderline vagyok evtizedek ota de a gyogyszer es a terapia jol mukodik. van ferjem, jo a hazassagom es vannak barataink akikkel pl. a mai napot is egyutt toltottuk nagyon kellemes volt. szeretem a karacsonyt, szenteste mindig ketten vagyunk es valamelyik masik napon egyutt vagyunk a legjobb barati csaladunkkal. Vannak rossz napjaim mint mas BPD nek de szerencsere a karacsony sose tartozott kozejuk. Ha valamiert szorongok vagy ingerult vagyok veszek be meg gyogyszert es elmulik. A ferjem mindig mellettem allt tobb mint 40 eve vagyunk egyutt.
dec. 26. 12:10
 15/27 anonim ***** válasza:
50%

Én is egyedül voltam és vagyok egesz Karácsonykor, bar beteg is, igy en ezert alszom most, mert lázas is vagyok.

Raadasul nekem csapni való a "csaladom", utalom őket, de ők sem birnak. Teljesen mas a mentalitasunk. Annyira butak, de mindig elhiszik, h nekik van igazuk, es szamukra en vgyk a hulye.

Nem szeretnel valami klassz filmet vagy sorozatot nezni?? Nem csak Netflix van. Pl en dmdamedia - n nezek filmeket.

Honfoglalón szoktam játszani.

Illetve olvasni szoktam könyvet.

dec. 26. 16:26
 16/27 anonim válasza:
16%
Én egy f*s párkapcsolatban vagyok, amiből nem tudok kilépni. Szerintem sokkal rosszabb a helyzetem mint a tied.
dec. 26. 16:27
 17/27 anonim ***** válasza:
50%
Rettenetes. Már Karácsony előtt sem voltam jól, de az utóbbi két napban nagyon mélyre süllyedtem, sok alkoholt is ittam. Ma dolgozom, éjszakás vagyok, de legszívesebben csak visszafetrengenék az ágyba.
dec. 26. 20:30
 18/27 anonim ***** válasza:
45%
16# miért nem tudsz kilépni?
dec. 26. 23:02
 19/27 anonim ***** válasza:
45%

Pont az a rossz, ha szociális fóbiásként együtt kell élned másokkal.

A legjobb dolog egyedül élni, bárcsak egyedül élhetnék, max 1 kutyával.

dec. 28. 03:22
 20/27 anonim ***** válasza:
45%
19# mi akadályoz meg?
dec. 28. 10:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!