Mentális betegek ,hogy tellik a karácsony ? Hogy vagytok ?
Figyelt kérdés
Nekem egy borzalom. Nincs senkim és depresszios vagyok állandóan. Minden karácsonyom ilyen az elmúlt években. Látom hogy mások milyen boldogok hogy van valakijük ilyenkor. Én inkább átalszom a napokat hogy ne szenvedjek. Bipoláris zavarom van. Egy pokol ez az egész. Ilyenkor jön rám a magány a legjobban. Már várom hogy január legyen. Ti hogy vagytok ?dec. 25. 01:44
11/27 A kérdező kommentje:
Plussz még szociális fóbiám is van,szóval ismerkedni se tudok és társaságba se lenni,mert szorongok.
dec. 25. 16:28
12/27 anonim 

válasza:

És mondod az orvosnak, hogy nem használ? Pszichoterápia?
13/27 A kérdező kommentje:
Nem rég változtatott az egyik gyógyszeremen,de nem az igazi. Pszihoterápián egyszer már voltam.Majd megyek még.
dec. 25. 18:42
14/27 anonim 

válasza:

En borderline vagyok evtizedek ota de a gyogyszer es a terapia jol mukodik. van ferjem, jo a hazassagom es vannak barataink akikkel pl. a mai napot is egyutt toltottuk nagyon kellemes volt. szeretem a karacsonyt, szenteste mindig ketten vagyunk es valamelyik masik napon egyutt vagyunk a legjobb barati csaladunkkal. Vannak rossz napjaim mint mas BPD nek de szerencsere a karacsony sose tartozott kozejuk. Ha valamiert szorongok vagy ingerult vagyok veszek be meg gyogyszert es elmulik. A ferjem mindig mellettem allt tobb mint 40 eve vagyunk egyutt.
15/27 anonim 

válasza:

Én is egyedül voltam és vagyok egesz Karácsonykor, bar beteg is, igy en ezert alszom most, mert lázas is vagyok.
Raadasul nekem csapni való a "csaladom", utalom őket, de ők sem birnak. Teljesen mas a mentalitasunk. Annyira butak, de mindig elhiszik, h nekik van igazuk, es szamukra en vgyk a hulye.
Nem szeretnel valami klassz filmet vagy sorozatot nezni?? Nem csak Netflix van. Pl en dmdamedia - n nezek filmeket.
Honfoglalón szoktam játszani.
Illetve olvasni szoktam könyvet.
16/27 anonim válasza:
Én egy f*s párkapcsolatban vagyok, amiből nem tudok kilépni. Szerintem sokkal rosszabb a helyzetem mint a tied.
17/27 anonim 

válasza:

Rettenetes. Már Karácsony előtt sem voltam jól, de az utóbbi két napban nagyon mélyre süllyedtem, sok alkoholt is ittam. Ma dolgozom, éjszakás vagyok, de legszívesebben csak visszafetrengenék az ágyba.
19/27 anonim 

válasza:

Pont az a rossz, ha szociális fóbiásként együtt kell élned másokkal.
A legjobb dolog egyedül élni, bárcsak egyedül élhetnék, max 1 kutyával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!