Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kilátástalanság ellen valami...

Kilátástalanság ellen valami ami nem pszichológus?

Figyelt kérdés
Rendezett az életem ( van munkám ami nem olyan rossz, sok iskolát végeztem, van otthonom el tudom tartani magam ha nem is fenyűzően) leszámítva az egészségi állapotomat ami nem a legjobb önhibámon kívül, de dolgozom rajta. Az emberi kapcsolataim minimálisak mert nem szeretem az embereket. Családom párom, gyerekem nincs. Barataim lennének de elmúlt részemről az érdeklődés és szeretet. Nem tudok ezzel mit kezdeni. Sokat szorongok és nem érzem jól magam mások társaságában. Viszont nincs semmi célom, csak úgy vagyok, rosszul alszom és többnyire nincs kedvem erőm semmihez. Már a covid óta ez van. (Nem a covid miatt lett). Nem tudom hogy tudnék ezen változtatni. Rengeteget gondolkoztam a dolgon de nincs ötletem. Ez meg így nagyon rossz és értelmetlen.

dec. 19. 19:13
1 2 3 4
 31/33 A kérdező kommentje:
30 neked valami kényszered van ide választ írni? Ideírtak sokan és? Miért leszel ideges ha számomra nem segít? Komolyan nem értem. Amúgy meg tényleg mindjárt elszégyellem magam, hogy nem fogok berúgni hanyásig meg fejbelőni magam mint nyilvanvalóan "remek" ötletek.
dec. 22. 18:48
 32/33 anonim ***** válasza:
En egy szoval sem mondtam hogy igyal meg lodd fejbe magad, azok a valaszok nem tolem jottek. De attol meg teny, hogy kb barmit irhatunk, semmi se jo.
dec. 22. 18:51
 33/33 A kérdező kommentje:

És?! Nem tehetek róla hogy allergiás vagyok a macskára. Az ötlet jó volt. Aranyosak a cicák. A többi meg vagy már az életem része amúgy is vagy nem az én világom. Had ne kelljen már magyarázkodni. :)

Nem azt mondtam, hogy rossz ötletek voltak csak számomra nem voltak megfelelőek. Ezen miért kell megsértődni. Magamnak sem tudtam kitalálni a megoldást szóval nyilván nem könnyű.

dec. 22. 18:56
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!