Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kilátástalanság ellen valami...

Kilátástalanság ellen valami ami nem pszichológus?

Figyelt kérdés
Rendezett az életem ( van munkám ami nem olyan rossz, sok iskolát végeztem, van otthonom el tudom tartani magam ha nem is fenyűzően) leszámítva az egészségi állapotomat ami nem a legjobb önhibámon kívül, de dolgozom rajta. Az emberi kapcsolataim minimálisak mert nem szeretem az embereket. Családom párom, gyerekem nincs. Barataim lennének de elmúlt részemről az érdeklődés és szeretet. Nem tudok ezzel mit kezdeni. Sokat szorongok és nem érzem jól magam mások társaságában. Viszont nincs semmi célom, csak úgy vagyok, rosszul alszom és többnyire nincs kedvem erőm semmihez. Már a covid óta ez van. (Nem a covid miatt lett). Nem tudom hogy tudnék ezen változtatni. Rengeteget gondolkoztam a dolgon de nincs ötletem. Ez meg így nagyon rossz és értelmetlen.

dec. 19. 19:13
1 2 3 4
 21/33 A kérdező kommentje:

Sportolok. Télen nem jó kirándulni mert nincsenek bokrok. :D

Nem akarok párkapcsolatot ez egyáltalán nem opció. Nem tudnék és már nem is akarok ilyen szinten alkalmazkodni.

Van aki a barátomnak tartja magát de én nem tartom annak és nem tudom szeretni pedig esküszöm próbálom de idegesít és a találkozasainkban az a legjobb mikor vége van.

Lehet szidni érte de tényleg nem tudom irányítani az érzeseimet.

dec. 21. 20:32
 22/33 anonim ***** válasza:

Miért nem interaktálsz olyan emberekkel, akiket bírsz is? 😭

Én ha valakivel nem érzem jól magam, annak kerülöm a társaságát 🥲

dec. 21. 21:10
 23/33 anonim ***** válasza:

Nyiss blogot. Nem tudom, most milyen oldalak vannak erre, de ahhoz nem kell kimozdulni, és sok embert meg lehet ismerni, úgy hogy nem is kell kötelezően beszélgetnetek vagy találkozni.

Ha még jól is írsz, a pozitív visszajelzés feldob.

dec. 21. 22:26
 24/33 anonim ***** válasza:

#24 Asszem a blogspot ilyen talán.

Vagy ha már írás, ott a Wattpad is, ha rendes novella vagy regényírás bejön a kérdezőnek.

dec. 21. 22:41
 25/33 A kérdező kommentje:

22 mert nem ismerek olyanokat. ;)

Semmit nem szeretnék a neten meg közössegi oldalon sem vagyok fent

dec. 22. 11:03
 26/33 anonim ***** válasza:
Akkor sajnos nem tudunk ötleteket adni
dec. 22. 11:21
 27/33 A kérdező kommentje:
Nem kötelező ;)
dec. 22. 12:33
 28/33 anonim ***** válasza:
Golyó a fejbe.
dec. 22. 16:21
 29/33 A kérdező kommentje:

28. Nincs fegyverem. Egyébként mindenki magaból indul ki.

Veled ellentétben nekem nincsenek öngyilkos gondolataim. ;)

dec. 22. 16:33
 30/33 anonim ***** válasza:

De hat most mi a banatot mondjunk?

Kiirsz egy kerdest, tok sok ember probalt itt segiteni, irni mindenfele dolgot, de semmi se jo.

Akkor oldd meg magadnak :D

dec. 22. 17:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!