Kilátástalanság ellen valami ami nem pszichológus?
Tartsál macskát!
Komolyan!
Neked egy nem emberi élőlény társasága és szeretete kellene, aki megtanítana téged is újból szeretni és megszabadítana a szorongástól.
A dorombolás megfelelő frekvenciát ad az egészségedhez és a macska selymes bundájának simogatása pedig stresszoldó.
Persze ehhez ne szőrtelen macskát válassz! :)
alkoholizmus
szerfuggoseg
viselkedesfuggoseg, pl. netezes
onbantas
oregedes
beletorodes
elmaganyosodas
a fentiek adnak kilatast az eletednek, meg ha kiszamithatoan sz@rokat es is. nem szerepelt a kerdesedben, h pozitiv kilatast akarsz
nem ugy tunik, h valtoztatni akarnal valamin is. ahhoz az allapotod nem elegge vacak meg, az elet jo dolgai pedig nem elegendoen vonzoak
jelen allapotodban nem tudsz epito jellegu tanacsokat elfogadni, mert semmihez sincs motivaciod es energiad
kettes vagyok
a kerdesre valaszoltam, nemdebar. a magam szereny eszkozeivel fel kivanom hivni a kerdezo figyelmet arra, hogy a tudatossag alacsony, de a szandekossag magas szintjen eppen hova tart a viselkedese
vilagosits fel, miben is tevedtem
Mondjuk abban, hogy nyilvánvalóan azért jött létre a kérdés, mert POZITÍV változásokat szeretne. Ha az átlag tippek nem is jönnek be neki, talán lesz valami, ami mégis.
Erre te meg ideírod a legidiótább tanácsokat amiket valakinek adni lehet..
Üdv: 4-es
latom, olvasni meg csak-csak, de a leirtakat ertelmezni nehezedre esik. fuss neki meg egyszer
azt irta, beteg. azt, h egeszseges szeretne lenni azt hol is irta?
azt irta, vacakul van. azt, hogy boldog szeretne lenni, azt hol is irja?
a szakmai neve annak, ahogy leirod a velt helyzetet, a teves fantaziaazonosulas. te a kerdezo helyeben jobban szeretnel lenni, de a kerdezo semmi ilyesmit nem ir. o kilatast kert tolunk
amire az o kilatasa nyilik, az a temeto. ezzel az apatiaval elve temeti el magat, nem ugy latod?
Ez csak szimpla belemagyarázás a részedről. Amit valójában csinálsz, az egy depressziós emberbe való belerúgás.
Igen, valóban nem írta le egyértelműen, hogy egész pontosan milyen jellegű tanácsokat szeretne, de kötve hinném, hogy negatívakat. Bár a végső választ maga a kérdező tudja csak megadni erre a kérdésre.
2. Te egy fasz vagy. Akinek sokkal nagyobb problémája van, mint nekem és azt gondoltad most ha jól belém törlöd a lábad akkor többnek fogod érezmi magad 5 percig. Gondolom te az önálló otthonig, iskolai végzettségekig meg az önfentartásig és normális munakhelyig sem jutottál el.
Egyebként meg írtam, hogy dolgozom az egészségemen. Teljesen egészséges nem leszek soha sajnos,ez így alakult, de igyekszem kihozni belőle amit lehet.
Nem írtam, hogy boldog akarok lenni valóban mert ez egy ostobaság. Olyan nincs, hogy valaki boldog reggeltől estig. Elégedettség van amiben vannak bolgok és nem olyan boldog pillanatok is.
A te tanácsodra egyebként bem vagyok kíváncsi mivel magadon sem tudtal segíteni. ;)
Köszönöm aki megvédett.
A cica valóban jó ötlet meg a kutyus is az lenne csak sajnos allergiás vagyok a szőrös állatokra pedig szereten őket nagyon. Madarat megnem akarnék kalitkába zárni. A többivel meg nem nagyon van személyes kontaktus. Növényeim vannak, sokat foglalkozom velük.
Azt még hozzátenném, hogy "kedves" ketteske ami rád igaz az rám sosem lesz. Nem iszom, dohányzom, és dorgozom sőt még etkezési zavarom sincs, önmagamat pedig sosem bántanám, így is elég rossz nem fogom még fokozni.
Netfüggő sem leszek max könyv függő.
Az öregedés pedig nem egy tudatos folymat mindenkit elér, de méltósággal fogom viselni mivel az élet elkerülhetetlen része.
Jobbulást kívánok neked. ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!