Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Kilátástalanság ellen valami...

Kilátástalanság ellen valami ami nem pszichológus?

Figyelt kérdés
Rendezett az életem ( van munkám ami nem olyan rossz, sok iskolát végeztem, van otthonom el tudom tartani magam ha nem is fenyűzően) leszámítva az egészségi állapotomat ami nem a legjobb önhibámon kívül, de dolgozom rajta. Az emberi kapcsolataim minimálisak mert nem szeretem az embereket. Családom párom, gyerekem nincs. Barataim lennének de elmúlt részemről az érdeklődés és szeretet. Nem tudok ezzel mit kezdeni. Sokat szorongok és nem érzem jól magam mások társaságában. Viszont nincs semmi célom, csak úgy vagyok, rosszul alszom és többnyire nincs kedvem erőm semmihez. Már a covid óta ez van. (Nem a covid miatt lett). Nem tudom hogy tudnék ezen változtatni. Rengeteget gondolkoztam a dolgon de nincs ötletem. Ez meg így nagyon rossz és értelmetlen.

tegnap 19:13
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Sport is jó, egy konditeremhez nem kell nagy tehetség.

Kis futópad, egy-két gyakorlat ami tetszik, utána szauna.

Heti 1x csodákat tesz.

Vagy kezdj el egy iskolát, szakmát vagy hobbi tanulást. Egy könnyű, olcsó OKJ, ami mindig is tetszett. Nem kell felhasználnod később semmire, leköt, újra érdekes dolog történik veled.

tegnap 21:41
 12/17 anonim ***** válasza:

Madárból a hullámos papagáj amúgy egész jó, ha nem zavar a csipogás. Néha hangosak tudnak lenni :D

Illetve nem kell kalitkában tartani őket, sőt, jót is tesz nekik, ha ki vannak engedve, tudnak repülni.

Mamámnál van 2 papagáj, este vannak csak bezárva, akkor alszanak.

8-as voltam.

tegnap 21:42
 13/17 A kérdező kommentje:

Tornázom minden nap. Szobabicikli is van.

Konditerem nincs a környéken és taszít is a közeg.

Rengeteg sulit végeztem, kötött képzésre most se erőm se pénzem. Ha nyernék a lottón és nem kéne dolgozmi mennék sok helyre még.

tegnap 21:45
 14/17 anonim ***** válasza:
0%

Unatkozol, és belepörögtél a mókuskerékbe.

Idd le magad, és dobd ki a rókával a gondjaid 😄

Egy-két haver mégiscsak jól jönne.

tegnap 21:47
 15/17 A kérdező kommentje:
A madarat nem zárok be az szörnyű. Gyerekkoromban volt. Már akkor is csak szorkodtam miatta.
tegnap 21:47
 16/17 A kérdező kommentje:

14 Vannak haverjaim nem túl szórakoztató mikor ezt csinálják. Másnaposnak lenni pedig nem tudom kinek jó?

Nem unatkozom nem ez a gond.

tegnap 21:50
 17/17 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha egy személyesebb kérdést megengedsz, a pszichológus nálad miért van kizárva?
tegnap 22:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!