Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Fáradtságtól van?

Fáradtságtól van?

Figyelt kérdés
Van olyan amikor már alszok és aludnék el mintha a fejembe hallanám másoknak a hangját de így random és sokszor értelmetlen dolgokat és amikor így rá fokuszálnék hogy mi ez így hirtelen el is illannak, farádtságtól van meg ilyenek? Megijedtem, hogy nem-e kezdődő skizofrénia most aggódom nagyon
dec. 19. 15:05
 1/8 anonim válasza:
Na ez engem is érdekelne. Velem is szokott ilyen előfordulni. 35.n
dec. 19. 15:10
 2/8 anonim ***** válasza:

nem kezdődő skizofrénia-e....

Nem lehet, hogy a nap történései vetülnek ki az estédre, alvási időpontodra?

dec. 19. 15:21
 3/8 A kérdező kommentje:
Nem hinném ez inkább azóta van amióta nagyon fáradt vagyok mert reggelig maradok fent, vagy a másik oka, hogy addig olvasgattam a skizofréniáról hogy ezért. Ha például úgy alszok el, hogy a youtuben megy valami akkor azt hallgatom és akkor nincs semmi
dec. 19. 15:25
 4/8 anonim ***** válasza:
Nekem egyszer volt olyanfelalomban mintha egy kávéhaz lenne a szobában és ott beszélgettek az emberek. Ilyesztő volt. De ebben az időszakban kikészített egy kollégám és 2-3 órákat aludtam csak. Próbálj többet pihenni a kimerültség sokmindenre képes még hallucinációt is okozhat.
dec. 20. 13:17
 5/8 gungasam ***** válasza:
Szerintem halmozódó alvásadósságod van. Egy huzamosabb "laza" időszak felülírja ezt. Ismerem ezt az érzést abból az időből mikor sokat 12 óráztam este hattól reggel hatig. Mindig éjjel egy és kettő között jött és muszály volt csalnom a munkával mert már szinte hallucináltam a szemem sarkából mintha patkányok rohangáltak volna sötétebb , megvilágítatlan zugokban. Ilyenkor vagy lekapcsoltam a gépet vagy valamilyen biztonsági intézkedések mellett elmentem a műhelyből aludni. Kb 2 óra a minimum amit ilyenkor aludni kell mert az agy kevesebbet nem értékel alvásnak. Azt a két órát alaposan , levetkőzve, cipő nélkül, kinyújtózva, betakarva illik zavartalanul eltölteni.
dec. 20. 18:25
 6/8 A kérdező kommentje:
Fáradt voltam én is nagyon felébredtem de próbáltam nagyon vissza aludni de erőltettem és akkor volt ez és akkor ijedtem fel, hogy vajon most skizofrén vagyok vagy leszek..
dec. 20. 18:28
 7/8 anonim ***** válasza:
Hagy már ezt abba. Dehogy vagy skizofrén. Ne olvasgass betegségekről mert beképzeled magadnak az összeset.
dec. 20. 18:29
 8/8 A kérdező kommentje:
Tudom sajnos..
dec. 20. 20:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!