Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Frontinnal átvészelhetem...

Frontinnal átvészelhetem könnyebben ezt a napot? Borzasztó fáradt, kimerült vagyok, som a dolgom is, de n8ncs erőm csinálni azt sem, az is zavar, Holnap viszont fontos dolgom lenne.

Figyelt kérdés

Aludni sem tudtam éjszaka sem, 5x biztos felébredtem.

Ma pihenek , lehet van lehetőség rá.

6 kor vettem be 0.25 mg frontint,, eddig aludtam tőle, nemsok

Be veszek még többet, jobban lehetek, vagy alszok tőle még, vágy ez felejtős gondolat?

nov. 23. 07:46
 1/6 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem csak még jobban el fogsz fáradni majd a végére. Lehet egy kis aktív pihenés segítene. Menj el sétálni, jót tesznek a külső ingerek sokszor. Este majd alszol.
nov. 23. 08:02
 2/6 anonim ***** válasza:
61%
Velem is szokott így lenni, de gyógyszerhez még nem nyúltam. Nekem az szokott segíteni, ha van valami olyan egész napos, kültéri fizikai feladat (volt már, hogy egy visszamondhatatlan utazás, városnézés, máskor kerti munka) volt, amit nem mondhattam le. Ha nehezen is, de végigcsináltam, és utána aludtam egy jót, és utána tudtam már rendesen működni. Hasonló lehet amit az első hozzászóló írt, ha ezt te tudatosan megcsinálod, elmész túrázni, futni, megerőlteted magad, akkor segíthet.
nov. 23. 09:45
 3/6 qborka ***** válasza:
80%

Naturland nyugtató teakeverék, a szálas verziò, ázzon jó sokat,este lefekvés előtt idd meg.

Ahogy az előző válaszolók írják,séta, vagy valami fizikai aktivitás.

A Frontint én betiltanám. Rettenetes rosszul voltam tőle, mùlt héten műtét előtt vetették be velem.

nov. 23. 10:01
 4/6 anonim ***** válasza:
81%
Miért kell egyből nyúlni valamihez? Komolyan nem tudsz semmi mást elképzelni, ami átsegít 1-2 nehéz napon?
nov. 23. 10:38
 5/6 anonim ***** válasza:
Pár alkalom után olyan tolerancia alakul ki, hogy már alig lesz rád hatással, cserébe viszont függő és tompa leszel, az életed szép lassan ekörül fog forogni, a mellékhatások szaporodnak, a ciklikus elvonási tünet erősödik. Te döntöd el, megéri-e.
nov. 24. 00:35
 6/6 anonim ***** válasza:
Elolvastam a betegtájékoztatót. Én nem venném be...
nov. 24. 08:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!