Meddig tűrnétek az alkoholista apátokat?
Figyelt kérdés
Volt, hogy meg akart ölnidec. 17. 16:21
2/9 anonim válasza:
25 éves koromig tűrtem, azóta nem beszéltem vele.
3/9 A kérdező kommentje:
Arra büszke, hogy úgy szét van verve az orrom, hogy levegőt sem kapok rajta, meg egy fiatal lányt elcsúfítunk plusz egészségügyi gond is
Volt hogy ököllel püfölte teljes erőből a fejemet, vagy fojtogatott
Ürülékszagú, körbepisilja a házat, fosik, hajnal 5-kor már pálinkát piál
dec. 17. 17:20
4/9 anonim válasza:
Ezt ne tűrd tovább egy napig se, ha sokáig akarsz élni.
Jelentsd fel az apádat, juttasd börtönbe.
5/9 anonim válasza:
Ezt nem szabad hagyni! Ha így folytatja, ennek gyilkosság lesz a vége! Vagy ő öl meg téged, vagy te ölöd meg őt. Vagy költözz el onnan, vagy jelezd a helyi gyermekvédelmi központnak, ha még nem vagy 18 éves. Ők kapcsolatban állnak a rendőrséggel is.
6/9 A kérdező kommentje:
Utolsó, azt kihagytad, hogy én magamat
dec. 18. 16:35
7/9 anonim válasza:
Rég fel kellett volna jelenteni stb , szerezz CR vagy paprikasprayt lefújod , az kell minden alja féregnek .
8/9 anonim válasza:
7.: Szerintem inkább jelentse fel. Paprikasprayt egyrészt zárt térben nem szabad használni, de családon belüli erőszaknál nem jó ötlet, mert később annál durvább bosszú jöhet. Az ilyen spray az utcai idegen támadók esetén jó, akivel később nem találkozol.
9/9 anonim válasza:
Csoda hogy még bír egyáltalán inni. Én csak néhány hónapig pálinkáztam (15 Liter, 3 kanna 49 fokos körte fogyott csak azért mert volt.) és úgy éreztem meghalok a végén mert enni se tudtam. A leszokás borzasztó, testileg is úgy megviselt azt hittem meghalok, alig vártam hogy kiürüljön belőlem a sok qva méreg. Szerintem apádnak nem sok van hátra, ha le akarnád szoktatni akkor meg abba halna bele egy héten belül. Borzasztó. Szerintem nem tudja mit csinál már annyira rabja ennek a sz@rnak. Ne bántsd, költözz el csendben az a legjobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!