Mi volt a legtöbb mennyiségű alkohol, amit egy nap alatt elfogyasztottál?
Amire emlékszem az 2,5 liter vörösbor 2 üveg sörrel és 2 deci Whiskey meg valami házi likőrbe kóstoltam bele talán csak egy nyalásnyi volt de az nem ízlett.
Persze lehet volt ennél több, csak amikor már annyira beüt a pia hogy kiesnek dolgok és már alig alig emlékszek valamire akkor az nem szokott megmaradni hogy miből mennyit ittam, meg hogyan, szóval nem tartom kizártnak hogy volt ennél több is, de amit írtam arra tutira emlékszem azért mert akkor előtte annyit zabáltunk ami felszívta annyira a piát hogy egyszerűen alig ütött be. Meg az a mennyiség olyan délelőttől estig tartó dolog volt, szóval nem 2 óra alatt ment le annyi.
Ne igyatok alkoholt. Csak egy ideig hatnak, és nem oldják meg a problémát. Rá lehet szokni, és káros is.
Olyat, aki fiatalon alkoholista, valószínű depressziós, és lehet, hogy más mentális baja is van, nem szeretik a lányok.
Az alkoholba meg lehet halni. És hosszútávon is károsítja az embert. Ha fiatalon, néhány probléma miatt rászoktok, akkor az öngyilkosság. Még fiatalok vagytok, a nehézséget oldjátok meg, mert ha alkoholt isztok, az csak ront. Az alkohol nem old meg semmilyen mentális betegséget, de aki sok alkoholt iszik annak lehet mentális betegsége.
Higgyetek Istenben, imádkozzatok Istenhez, kövessétek Jézus Krisztus szavait, és olvassátok az Újszövetséget.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!