Mi volt a legtöbb mennyiségű alkohol, amit egy nap alatt elfogyasztottál?
Figyelt kérdés
csak őszinténszept. 27. 14:53
11/18 anonim válasza:
Most azok versenyezzetek, melyikőtök hal meg előbb májcirrózisban.
12/18 anonim válasza:
Nekem 12 sör a rekordom 😅 üveges Tuborgból 4,6%-os
14/18 anonim válasza:
Egy szuszra a max 10 korsó 4% lónyál. Töményet nem szeretem. Bevitt alkoholmennyiség olyan 22cent 4 óra alatt a nagyon-nagyon max, amit képes vagyok elfogyasztani, az is olyan, hogy célszerű otthon, mert hirtelen előkerül a jóéjt puszi. Vagyok rá vagy 90 kiló egy elvileg edzésben tartott májjal, hát nem tudom... 12cl volt a régi "elég ennyi" becsökkenés, ma ugyanaz az érzés kb 16cl, és nem mindig jut eszembe, hogy az elég is. Lagzikon ment be ennél több, mivel volt idő rá. Büntetett is rendesen, inkább el se kezdem, max hajnalban kicsit, aztán szunya.
15/18 anonim válasza:
9 óra alatt 8 sör, és mégcsak nem is látszott rajtam. Közben végig dolgoztunk a haver garázsában, teljes hajtásláncot cseréltünk a drift autójában.
17/18 anonim válasza:
17 sör. De sokszor volt olyan hogy 2 lier bor és 10 sör. Sokan szokták mondani hogy hogyan bírom.
18/18 anonim válasza:
14 üveg sör és valami egy két deci tömény 16 évesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!