Kezdőoldal » Egészség » Mentális egészség » Alkoholista lettem a szociális...

Alkoholista lettem a szociális fóbiám miatt. Van valaki még így ?

Figyelt kérdés
Sokkal jobban érzem magam társaságban ha van bennem pia. Tudom,hogy ez nem megoldás ,de próbaltam sok féle antideprenszánst és terápiára is járok ,de hiába. Ha otthon vagyok egyedül akkor egyáltalán nem kívánom a piát és nem iszok.
dec. 5. 05:03
 1/2 anonim válasza:
100%

Voltam így fiatal koromban én is. Nekem az segített, hogy más társaságba is jártam ahol nem volt pia, pl konditerem, foci, túrázás. Idő mire feloldódik az ember természetes módon, konditeremben is beletelt fél-egy évbe mire kialakult az ismerettségi kör, de utána már olyan volt mint a levegővétel.

Fontos, hogy járj különféle társaságokba folyamatosan és ne izoláld magad, mert az az ellentétes irányba viszi el a személyiségedet.

dec. 5. 05:45
 2/2 anonim ***** válasza:
33%
NEM a szocilális fóbiád miatt lettél alkoholista, hanem csak ezzel magyarázod. Rengeteg embernek van szoc. fóbiája meg egyéb pszichilai problémája, és a többség nem lesz alkoholista.
dec. 5. 07:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!