Ha kventiax, és mirzaten nevű gyógyszereket szedek, elmebetegnek számítok?
Figyelt kérdés
Minden nap esténként, tehát naponta! 2 X 25 MG az az 50 MG kventiax-ot és 1 X 15 MG-os mirzaten nevű gyógyszereket szedek. Akkor most elmebeteg vagyok? Diagnozisim: Kevert szorongásos és depressziós, Elalvási és átalvási zavarok [insomniák], Alkalmazkodási zavarok, Szkizoaffektív zavar kevert típusa, Organikus hangulat- (affektív) zavarok. Szóval akkor én már gyógyós vagyok ha kventiax, és mirzaten "Dili bogyókat" szedek? És ezekből ki lehet gyógyulni? Lehetek még normális?ma 15:42
1/7 anonim válasza:
NEm egy gyógyszertöl lesz valaki elmebeteg, másrészt eleve olyan diagnózis nincs, hogy elmebetegség, harmadszor, ha beteg vagy, akkor az van gyógyszerrel meg anélkül is.
Kigyógyulni nem tudsz, megfelelö gyógyszerekkel azonban normálisan tudsz élni.
2/7 anonim válasza:
Ezek nem elmebetegségek, a skizofrénia az elmebetegség.
3/7 anonim válasza:
Párom simán dolgozik ezekkel a gyógyszerekkel.
Egyáltalán nem gyogyós.
5/7 A kérdező kommentje:
2-esnek és 4-esnek. Mégis pszichiáterhez járok és a pszichiáter írja fel a kventiax, és mirzaten nevű gyógyszereket. Ha nem vagyok elme beteg akkor minek kell pszichiáterhez járnom?
ma 17:09
6/7 anonim válasza:
Olyan, hogy "ELMEBETEG" nem létezik, pszichikai zavarok vannak, arra meg a pszicháter a megfelelö szakorvos.
7/7 anonim válasza:
Jaj istenem, a pszichiáter nemcsak elmebetegeket kezel! A depresszió, bipoláris zavar, szorongás a fő területük, ami természetesen nem elmebetegség.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!